Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premierul Orban face anuntul asteptat: Ce se intampla cu legea bugetului

Antena3 Antena3,
Premierul Orban face anuntul asteptat: Ce se intampla cu legea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decembrie, el precizand ca, daca se va constata pericol de tergiversare, exista si varianta de a decide angajarea raspunderii pe acest proiect. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie.

PSD anunta amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocatiilor copiilor. Ciolacu: Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului

PSD va depune un amendament la legea bugetului sau un proiect de lege, daca bugetul nu va fi dezbatut in Parlament, privind dublarea alocatiilor pentru copii, exact cum a facut PNL in 2018. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la scurt timp de la apelul premierului Ludovic Orban de a nu mai fi initiate proiecte care implica cheltuieli suplimentare. Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului Romaniei, a sustinut Ciolacu.

Premierul Orban anunta o noua rectificare bugetara. Legea prevede insa altceva

Executivul se pregateste de a treia rectificare bugetara in acest an. Legea responsabilitatii fiscale spune insa altceva.

Nici USR nu e de acord ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe legea bugetului. Dan Barna: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos

Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos, considera liderul USR, Dan Barna. El spune ca este absolut necesar ca proiectul de buget pe 2020 sa fie dezbatut si votat in Parlament.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Ce se intampla cu VOUCHERELE DE VACANTA: Premierul Orban tocmai a facut anuntul!

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a.

Vom avea deficit de 3,6 la suta din PIB in anul 2020, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in Parlament, ca Guvernul pe care il conduce isi propune un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )