Libnet.ro
UNICEF

19:47

Premierul Tudose afirma ca noua decizie privind impozitul de 1% pe cifra de afaceri sub 1 milion de euro ar putea fi modificata in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose afirma ca noua decizie privind impozitul de 1% pe cifra de afaceri sub 1 milion de euro ar putea fi modificata in Parlament

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri ca ordonanta de urgenta care majoreaza de la 500. 000 euro la 1 milion euro pragul pana la care este aplicat impozitul de 1% pe cifra de afaceri ar putea fi modificata prin amendarea sa in Parlament, scrie profit. ro. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose prezice ca ROBOR nu va mai scadea

Premierul Mihai Tudose este ferm convins ca indicele ROBOR rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele) nu va mai avea cum sa scada, fiindca a atins deja un minim istoric in lume. Pentru alte intrebari din domeniul bancar, Tudose le-a recomandat jurnalistilor o intreveder cu guvernatorul BNR.

Scandal la sedinta PSD. Liviu Dragnea si premierul Tudose intampinati cu huiduilei de catre protestatari

Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au ajuns la hotelul din Baile Herculane pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Cei doi au fost intampinati cu huiduieli de.

Premierul Tudose, prima reactie dupa protestele medicilor de familie: Din pacate, chiar au foarte mare dreptate

Update:Premierul Mihai Tudose a avut, miercuri, o intalnire cu reprezentantii medicilor de familie care au protestat in Piata Victoriei, el spunand la inceputul sedintei de Guvern.

Ministrul Justitiei, despre posibila revocare a lui Kovesi: Anul acesta voi lua o decizie privind conducerea DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca anul acesta va lua o decizie referitoare la conducerea DNA, adica daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi, si ca va avea in vedere mai multe considerente, nu doar raportul Inspectiei Judiciare realizat in urma verificarii institutiei.

Ministrul Justitiei: Anul acesta voi lua o decizie privind conducerea DNA

Tudorel Toader, a declarat ca anul acesta va lua o decizie referitoare la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si ca va avea in vedere mai multe considerente, nu doar raportul Inspectiei Judiciare realizat in urma verificarii institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )