Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Ucrainei si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Premierul Ucrainei si-a dat demisia

Prim-ministrul Ucrainei Alexei Goncharuk si-a dat demisia. continuă pe Antena3

Premierul Ucrainei, Alexei Goncharuk, si-a dat demisia

Prim-ministrul Ucrainei Alexei Goncharuk si-a dat demisia.

Premierul Ucrainei, Oleksi Honcearuk, si-a dat demisia

Prim-ministrul Ucrainei Oleksi Honcearuk si-a dat demisia.

Premierul Ucrainei si-a inaintat demisia, dupa ce ar fi fost inregistrat criticandu-l pe presedintele Zelenski

Premierul Ucrainei, Oleksi Honcharuk, si-a inaintat demisia presedintelui Volodimir Zelenski care o va lua in considerare, a precizat presedintia, potrivit Reuters. Anuntul vine dupa ce presa locala a difuzat o inregistrare audio in care premierul ar fi sugerat ca presedintele habar nu are economie.

Zelenski respinge demisia lui Honcearuk. Premierul Ucrainei voia sa renunte la functie, in urma unor inregistrari audio in care l-ar fi insultat pe presedinte

Volodamar Zelenski, presedintele Ucrainei, a respins demisia prezentata de premierul Oleksi Honcearuk, care anuntase, vineri dimineata, ca renunta la functie din cauza unei inregistrari audio in care punea.

Ce face Viorica Dancila, dupa ce si-a dat demisia din fruntea PSD. Multi o acuza ca sta pe banii sotului

Fostul lider PSD va intra in istorie ca fiind un maestru al greselilor de exprimare, al formularilor defectuoase simultor altor prostii. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca, in continuare, desi nu mai ocupa nicio functie publica, i se pun intrebari legate de perceptia generala a romanilor ca ar fi .

Scandalul de la cresa groazei din Alba Iulia: o ingrijitoare si-a dat demisia, Parchetul continua ancheta penala

Una dintre cele doua femei urmarite penal de Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia dupa ce, in calitate de ingrijitoare la o cresa, a agresat fizic si verbal copiii, si-a dat demisia.

Premierul Ucrainei si-a prezentat demisia, dupa publicarea unei inregistrari audio in care il critica pe presedintele Volodimir Zelenski

Prim-ministrul ucrainean Oleksi Honcharuk si-a prezentat demisia, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care acesta pare ca il critica pe presedintele Volodimir Zelenski, informeaza BBC News.

Guvernul rus si-a dat demisia. Schimbarile anuntate de Vladimir Putin

Guvernul rus condus de premierul Dmitri Medvedev a demisionat miercuri, dupa ce presedintele Vladimir Putin a anuntat o serie de schimbari politice in discursul sau despre starea natiunii, transmite agentia EFE.

Guvernul Rusiei si-a dat demisia Medvedev: Schimbarea Constitutiei va modifica balanta puterii

Premierul rus Dmitri Medvedev a anuntat miercuri ca guvernul pe care il conduce demisioneaza pentru ca presedintele Vladimir Putin sa poata face modificarile constitutionale pe care le doreste.

Prim-ministrul Rusiei si-a dat demisia

Prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a inaintat miercuri demisia sa din functie presedintelui V.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )