Libnet.ro
UNICEF

17:15

Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Premierul Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM

Premierul Viorica Dancila a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului inceperea unei actiuni de control la Ministerul Transporturilor si la Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM S. , in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila trimite Corpul de Control la TAROM dupa dezvaluirile fostei sefe

Premierul demis Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM. Decizia vine dupa ce Daniela Madalina Mezei, sefa TAROM demisa marti, a dezvaluit ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut in ziua motiunii sa.

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, noi reprosuri pentru ministrul Ramona Manescu: in timpul vizitei din SUA a fost inexistenta, a avut o agenda paralela

Premierul Viorica Dancila a criticat-o din nou pe sefa MAE, Ramona Manescu, pentru ceea ce s-a intamplat in timpul recentei vizite in SUA. Dancila a acuzat-o pe Manescu ca a fost inexistenta in Statele.

VIDEO Viorica Dancila, partida de ping-pong in direct. Cat de talentata este

Invitata miercuri la TVR, premierul Viorica Dancila a jucat o mini-partida de ping-pong cu realizatorul emisiunii.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Viorica Dancila, la IAR Ghimbav: Am semnat un acord pentru sprijinirea industriei de aparare

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri ca a fost semnat un acord de cooperare la IAR Ghimbav - Brasov in vederea sprijinirii industriei de aparare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )