Libnet.ro
UNICEF

10:15

Premierul, VIZITA NEANUNTATA in Israel: Viorica Dancila s-a intalnit cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Despre ce au discutat cei doi

B1 B1,
Premierul, VIZITA NEANUNTATA in Israel: Viorica Dancila s-a intalnit cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Despre ce au discutat cei doi

Premierul Viorica Dancila se afla in Israel, unde a avut, vineri o intalnire cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Deplasarea sefei Guvernului in Israel nu a fost anuntata pana acum de reprezentantii. continuă pe B1

Viorica Dancila s-a intalnit in Israel cu Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri cuprim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Dancila se aflaintr-o vizita de lucru in Israel. Cei doi inalti oficiali au.

Benjamin Netanyahu, mesajcatre Viorica Dancila: Sper ca va veti muta ambasada la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri cuprim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Dancila se aflaintr-o vizita de lucru in Israel. Premierul Israelian i-a spus.

Premierul Viorica Dancila a convocat sedinta de urgentala Guvern

Premierul Viorica Dancila a convocat de urgenta ministrii la Guvern, miercuri, la ora 12. 00, din cauza situatiei de la CEO Oltenia, acolo unde angajatii refuza sa intre la munca din cauza salariilor pe care le.

Premierul Viorica Dancila prezinta in plenul Parlamentului European prioritatile Presedintiei romane a Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila va prezenta marti dupa-amiaza, in fata Parlamentului European reunit in sesiune plenara la Strasbourg, prioritatile presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene, cu accent pe.

VIORICA DANCILA: Am solicitat informatii despre situatia grava a Complexului Energetic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca i s-a adus la cunostinta abia ieri, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la Complexul Energetic Oltenia.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Romanii resimt un tratament inegal fata de Romania

Premierul Viorica Dancila a prezentat marti in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Premierul a transmis ca, in pofida.

VIORICA DANCILA: Ziua Culturii Nationale invita la reflectie asupra Romaniei

Ziua Culturii Romane este un prilej sa meditam la rolul fundamental al culturii in unitatea natiunii romane, in dezvoltarea societatii si a fiecaruia dintre noi, afirma premierul Viorica Dancila in mesajul transmis astazi.

Criza din energie: Viorica Dancila spune ca a cerut tuturor serviciilor de siguranta nationala informatii legate de posibile speculatii n sectorul energetic

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca a solicitat tuturor structurilor de siguranta nationala informatii legate de criza din energie si verificarea unor informatii privind achizitii de energie electrica din alte tari. Nimeni nu se poate juca cu independenta energetica a Romaniei, a spus Dancila. Aceasta a mai spus ca a cerut consilierului de stat pe probleme energetice sa convoace grupul de lucru interministerial pentru situatii de urgenta in energie.

Ministrul Energiei O CONTRAZICE pe Viorica Dancila: imi e greu sa spun ca nu stia Guvernul despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este contrazis de ministrul Energiei, Anton Anton, in priovinta situatiei de criza de la Complexul Energetic Oltenia. Sefa Guvernului a reprosat, joi, fara a da nume, ca nu.

VIDEO O noua gafa a premierului Viorica Dancila: I-am cerut ministrului Energiei sa mearga la Trgul Jiu

Premierul Viorica Dancila a spus, in sedinta de joi a Guvernului, ca i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton, sa mearga la Targul Jiu, pentru a rezolva situatia de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii au intrat in greva.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )