Libnet.ro
UNICEF

18:15

Preoti persecutati de comunisti, recompensati cu prilejul pelerinajului de Sfanta Parascheva, de la Iasi

Adevărul Adevărul,
Preoti persecutati de comunisti, recompensati cu prilejul pelerinajului de Sfanta Parascheva, de la Iasi

Mii de credinciosi veniti din toate colturile tarii au participat la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iasi. Spre finalul Liturghiei, 17 preoti care au zidit lacasuri de cult in timpul regimului comunist au primit cea mai inalta distinctie a bisericii. continuă pe Adevărul

Acesta nu a fost un miracol de Sfanta Parascheva. Ce a simtit un jandarm atunci cand in fata i-a aparut un om in haine preotesti

Jandarmii veniti sa asigure linistea si ordinea publica pe parcursul celor cinci zile ale pelerinajului Sfintei Parascheva au sunat la serviciul unic de urgenta pentru a sesiza ca un preot l-ar fi atins cu.

SFANTA PARASCHEVA. Cea mai puternica rugaciune de Sfanta Parascheva

Rugaciune de Sfanta Parascheva- Acatistul Sfintei Parascheva, dedicat cuvioasei. Troparul, glasul al 4-lea intru tine, Maica, cu osardie s-a mantuit cel dupa chip, ca luand Crucea, ai urmat lui Hristos.

SFANTA PARASCHEVA. Ce nu trebuie sa mananci de Sfanta Cuvioasa Parascheva. E mare pacat!

Credinciosii o sarbatoresc pe 14 octombrie pe Sfanta Parascheva, considerata ocrotitoarea Iasiului si a intregii Moldove, iar traditiile si obiceiurile pentru.

Ce este indicat de catre biserica sa dai de pomana de Sfanta Parascheva

Ce este indicat de catre biserica sa dai de pomana de Sfanta Parascheva, pomenita in calendarul ortodox pe 14 octombrie? Ce este indicat de catre biserica sa dai de pomana de Sfanta Parascheva, 14 octombrie? Cuvioasa Parascheva, in greaca Sfanta Vineri, cunoscuta de enoriasi si sub numele de Parascheva, este o sfanta venerata in Biserica .

Sfanta Parascheva. Rugaciunea catre Sfanta Parascheva pentru noroc si liniste in viata

Sfanta Parascheva. Romanii o praznuiesc luni, 14 octombrie, pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iasi credinciosii merg la racla cu moastele Sfintei ca sa se r.

Sfanta Parascheva. Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Citeste aici Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Sfanta Parascheva.

Mare sarbatoare maine in calendarul ortodox. Este sarbatorita Sfanta Parascheva

Cuvioasa ParaschevaingreacaAlpha;gamma;943;alpha; Pi;alpha;rho;alpha;sigma;kappa;epsilon;upsilon;942;, Sfanta Vineri), cunoscuta si sub numele deParaschiva, este o sfanta venerata inBiserica Ortodoxa Romanasi in alte biserici de rit oriental, sfanta patroana ocrotitoare) aMoldovei. S-a nascut la inceputulsecolului al XI-lea, in satulEpivat,Tracia, nu departe deConstantinopol, din parinti bogati si binecredinciosi. Ziua ei de pomenire este14 octombrie. in calendarul ortodox, maine este sarbatorita Sfanta .

Obiceiuri de Sfanta Parascheva. Ce nu e bine sa faci in aceasta zi de sarbatoare. Aduce paguba si ghinion!

Parascheva, considerata de crestinii ortodocsi una dintre cele mai populare sfinte din calendar, este celebrata in fiecare an pe 14 octombrie. Pe 14 octombrie.

Sfanta Parascheva. Traditii si obiceiuri de 14 octombrie. Ce nu avem voie sa facem astazi?

Sfanta Parascheva. Pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa, dar si alte biserici de rit oriental o venereaza pe Sfanta Cuvioasa Parascheva. Considerata si sfanta patroana, ocrotitoare a Moldovei, sute de mii de.

Rugaciune catre Sfanta Parascheva. O rostesti si treci peste necazuri

Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta si sub numele de Paraschiva, este praznuita de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 14 octombrie. Cuvioasa este sarbatorita nu doar de catre Biserica Ortodoxa Romana ci si de catre alte biserici de rit oriental. De asemenea, este cunoscuta ca fiind sfanta patroana a Moldovei. Daca rostesti aceasta rugaciune catre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )