Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presa britanica: Boris Johnson ar fi fost consiliat de catre Steve Bannon (VIDEO)

B1 B1,
Presa britanica: Boris Johnson ar fi fost consiliat de catre Steve Bannon (VIDEO)

Boris Johnson, marele favorit la succesiunea Theresei May, ar fi fost consiliat de catre Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, potrivit presei britanice, citate de news. ro. Dupa ce The Guardian a. continuă pe B1

PRESA BRITANICA: Boris Johnson ar fi fost consiliat de catre Steve Bannon

Boris Johnson, marele favorit la succesiunea Theresei May, ar fi fost consiliat de catre Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, dezvaluie presa britanica.

Presa britanica sustine ca Steve Bannon il consiliaza pe Boris Johnson

Boris Johnson, marele favorit la succesiunea Theresei May, este consiliat de catre Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump, dezvaluie presa britanica.

Tipete de femeie si lovituri in locuinta deputatului britanic Boris Johnson: un vecin a chemat Politia

Politia britanica a fost chemata la locuinta deputatului conservator Boris Johnson si a parteneri sale, Carrie Symonds, vineri, dupa ce vecinii au auzit tipete si lovituri, potrivit The Guardian.

Cearta conjugala l-ar putea costa pe Boris Johnson postul de premier. Colegii de partid il someaza sa dea explicatii

Boris Johnson este supus unor presiuni de catre colegi de-ai sai conservatori sa dea explicatii cu privire la o scena conjugala care a semanat probleme in cursa la succesiunea premierului britanic Theresa May, al carui mare favorit este pana in prezent, relateaza AFP.

Politia a fost chemata acasa la Boris Johnson pentru o cearta puternica

Politia a fost chemata acasa la Boris Johnson si la partenera sa, Carrie Symonds, la primele ore ale zilei de vineri, dupa ce vecinii au auzit tipete, lovituri, relateaza The Guardian.

Cearta zgomotoasa pe care a avut-o cu iubita sa ar putea sa il coste pe Boris Johnson functia de premier al Marii Britanii

Pornit drept mare favorit pentru a castiga alegerile din interiorul Partidului Conservator si a o succeda pe Theresa May in fruntea Guvernului britanic, Boris Johnson a ajuns in mijlocul unui scandal incredibit.

Cine este iubita lui Boris Johnson si ce s-a intamplat in casa lor din Londra

Fosta consiliera media a Partidului Conservator, Carrie Symonds, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, fiind implicata intr-o relatie cu fostul secretar britanic de Externe, Boris Johnson, care acum este preferatul pentru obtinerea functiei de prim-ministru al Marii Britanii.

Cearta lui Boris Johnson cu partenera sa a nascut indoieli cu privire la aptitudinile sale de premier. A scazut in sondaje atat printre alegatori, cat si printre partenerii de partid

Stirile cu privire la cearta dintre Boris Johnson si prietena sa au nascut dezbateri duminica cu privire la cat de mult ar dauna campaniei sale in vederea obtinerii functiei de premier si daca ar fi potrivit pentru job, relateaza Reuters.

Nationala Angliei, criticata de presa britanica: Copiii lui Boothroyd au fost distrusi de Romania - Cuvinte de lauda pentru tricolori: Coman the Destroyer

Presa britanica a taxat dur evolutia Angliei din meciul cu Romania de la Campionatul European de tineret. Copiii lui Boothroyd au fost distrusi de Romania, dupa ce au incasat patru goluri in mai putin de 17 minute, a notat Mirror. Jurnalistii englezi au avut insa cuvinte de lauda pentru nationala lui Mirel Radoi: Romania a fost inspirata de un nume legendar - Ianis Hagi, fiul celui mai mare jucator roman din istorie, Gheorghe Hagi sau Coman the Destroyer.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )