Libnet.ro
UNICEF

11:16

Presa britanica: Printul Harry a parasit Marea Britanie pentru a i se alatura lui Meghan in Canada

Hotnews Hotnews,
 Presa britanica: Printul Harry a parasit Marea Britanie pentru a i se alatura lui Meghan in Canada

Printul Harry a parasit luni seara Regatul Unit, potrivit mai multor media britanice, urcandu-se la bordul unui avion cu destinatia Canada, pentru a se intalni cu Meghan si fiul sau Archie, pe care nu l-a revazut de la anuntul sau privind retragerea din familia regala, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ultimul pas din Megxit: printul Harry a parasit Marea Britanie si i s-a alaturat lui Meghan

Spre deosebire de Brexit, care se chinuie de patru ani sa ajunga la o concluzie, megxit se pare ca a fost mai eficient. Ruperea de famila regala britanica s-a finalizat in ultimele 24 de ore cu plecare printului Harry. in urma cu cateva ore, presa britanica a detaliat parasirea Regatului Unit de catre printul Harry.

Netflix, contract cu printul Harry si Meghan

Netflix ar putea incepe o colaborare cu printul Harry si cu sotia sa, Meghan, dupa ce acestia au anuntat ca parasesc Casa Regala Britanica.

Printul Harry, prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala. El vorbeste despre o mare tristete

Printul Harry a avut o prima reactie publica dupa retragerea din Casa Regala britanica, explicand ca a luat decizia cu o mare tristete. intr-o inregistrare video publicata duminica pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, el pretinde ca de fapt nu a avut de ales, relateaza AFP, dpa si Reuters.

Printul Harry, primul discurs public dupa ce a renuntat la titlu. Citeste-i discursul!

Printul Harry a vorbit pentru prima oara public despre decizia de retragere din Casa Regala, in cadrul unei cine private pentru Organizatia Sentebale. Citeste-i aici discursul! .

Ce nume de familie vor avea acum Meghan Markle si Printul Harry. Sunt obligati sa returneze o suma uriasa

Printul Harry si ducesa Meghan Markle nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala. Potrivit unui comunicat emis sambata, cei doi ar putea purta unul dintre urmatoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor si Wales. Meghan Markle si Printul Harry nu vor mai putea folosi titlul de Alteta sa regala Pe langa faptul ca .

Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle. Valoreaza 25 de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry continua cu planurile lor, iar acum isi doresc sa se mute alaturi de baietelul lor, Archie. Casa pe care au pus ochii cei doi valoreaza nu mai putin de 25 de milioane de dolari. Cum arata casa in care vor sa se mute Printul Harry si Meghan Markle Meghan Markle .

Printul Harry si Meghan Markle au lansat un avertisment pentru paparazzi

Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au amenintat ca vor initia proceduri legale dupa ce in tabloide au aparut fotografii care o arata pe ducesa de Sussex cu fiul ei Archie in Canada, au afirmat marti mass-media britanice.

Printul Harry si Meghan semneaza cu Netflix dupa ce au renuntat la titlul regal?

Este deja oficial si stie o lume intreaga faptul ca Printul Harry si Meghan Markle au renuntat la titlul regal. Se zvoneste insa ca cei doi s-ar pregati sa semneze un contract cu. Netflix! .

Cati bani ar castiga Meghan Markle si Printul Harry daca devin influenceri

Meghan Markle si Printul Harry sunt deja suficient de cunoscuti pentru a putea face bani destul de usor, inclusiv din meseria de influenceri pe internet. Cuplul a ajuns mai mult ca niciodata in.

Printul Harry si Meghan nu vor mai folosi titlurile regale si nu vor mai primi bani publici

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai folosi titlurile lor regale si nu vor mai primi fonduri publice pentru indatoriri regale, a transmis Palatul Buckingham, potrivit BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )