Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presa croata: Presedinta Croatiei vine cu 11 propuneri de proiecte majore la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Presa croata: Presedinta Croatiei vine cu 11 propuneri de proiecte majore la Bucuresti

Croatia a pregatit pentru intalnirea de la Bucuresti 11 proiecte din domeniul energetic, unul din sfera comunicatiilor digitale si sapte din domeniul transporturilor. Valoarea totala a proiectelor propuse de Croatia este de 1,782 miliarde de euro. Aici intra terminalul de pe insula Krk cu gazoductul aferent, in valoare de 263 de milioane de euro, apoi gazoductul Ionic-Adriatic, in valoare de 600 de milioane de euro, potrivit Novilist. hr, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Presa croata: Presedinta Croatiei vine cu propuneri de proiecte la Bucuresti

Croatia a pregatit pentru intalnirea de la Bucuresti 11 proiecte din domeniul energetic, unul din sfera comunicatiilor digitale si sapte din domeniul transporturilor. Valoarea totala a proiectelor propuse de Croatia este de 1,782 miliarde de euro. Aici intra terminalul de pe insula Krk cu gazoductul aferent, in valoare de 263 de milioane de euro, apoi gazoductul Ionic-Adriatic, in valoare de 600 de milioane de euro, potrivit Novilist. hr, citat de Rador.

Presedinta Croatiei, fata in fata cu Klaus Iohannis

Printre sefii de stat care vin astazi la Bucuresti se afla si celebra Kolinda Grabar Kitarovic, presedintele Croatiei, care a devenit foarte cunoscuta la campionatul mondial de fotbal, pentru reactiile ei pline.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )