Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presa in diagonala: Retragerea SUA din tratatul nuclear, un ping pong ntre SUA si Rusia. Temerile Rusiei si cum se pozitioneaza ceilalti jucatori

Hotnews Hotnews,
 Presa in diagonala: Retragerea SUA din tratatul nuclear, un ping pong ntre SUA si Rusia. Temerile Rusiei si cum se pozitioneaza ceilalti jucatori

Rusia ii da replica Americii pe tema retragerii din tratatul nuclear si il avertizeaza pe Trump risca sa creeze noi tensiuni militare si va da o lovitura grava securitatii globale, scrie Financial Times. Mai mult, rusii de la Regnum avertizeaza ca daca Rusia nu reactioneaza, rachetele vor ajunge in Ucraina si in Georgia. Si Ria Novosti. sustine aceasta pozitie aratand ca Ucraina a declarat ca manifesta intelegere fata de planurile SUA. LE VIF considera ca retragerea americana din tratatul nuclear cu Rusia este un pas periculos, in timp ce Al Jazeera se intreaba la ce poate duce retragerea SUA din tratatul nuclear. In acest timp, UE face apel la Washington si la Moscova sa pastreze Tratatul INF, scrie Le Figaro. Gorbaciov crede ca Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete, potrivit New York Times. continuă pe Hotnews

VIDEO Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987. Oficial rus: Decizia SUA de a se retrage din Tratatul INF reprezinta un pas periculos.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

Vremea razboiului: Trump anunta RETRAGEREA SUA din Tratatul privind fortele nucleare intermediare! Trebuie sa producem aceste ARME

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, retragerea Statelor Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF). Rusia a incalcat prevederile tratatului. Le-au incalcat de.

Moscova: Retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare va fi un pas foarte periculos

O retragere a Statelor Unite din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare va constitui un pas foarte periculos, a avertizat Serghei Riabkov, ministrul-adjunct de Externe al Rusiei, citat de AFP. Acesta va fi.

Bolton discuta cu Lavrov despre retragerea SUA din Tratatul INF

Consilierul Casei Albe pe probleme de securitate nationala, John Bolton, s-a intalnit, astazi, la Moscova, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, care-i astepta explicatiile cu privire la retragerea americana dintr-un tratat major privind armamentul nuclear, anuntata in urma cu doua zile, relateaza AFP.

Oficial rus despre o retragere a SUA din Tratatul INF: Situatia este critica, ar putea duce la razboi

O retragere a SUA din Tratatul ruso-american privind Fortele Nucleare Intermediare INF) ar putea duce la razboi, situatia este critica si trebuie discutata in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, a declarat duminica seful Comisiei pentru Afaceri.

Cum a reactionat Rusia dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Moscova l-a avertizat duminica pe liderul Casei Albe, Donald Trump, ca intentia lui de a retrage SUA din INF, tratatul nuclear semnat de cele doua parti in timpul Razboiului Rece, este un pas foarte periculos.

Marea Britanie, dupa ce SUA s-au retras din tratatul nuclear: Suntem alaturi de aliatul nostru / Rusia a transformat INF ntr-o bataie de joc

Marea Britanie este absolut ferm alaturi de Statele Unite, a declarat secretarul britanic al apararii. Gavin Williamson, dupa ce Donald Trump a anuntat ca SUA se retrag din tratatul privind armele nucleare incheiat acum peste teri decenii cu Rusia, potrivit Guardian.

Ce spune Mihail Gorbaciov despre retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Planului lui Donald Trump de a retrage unilateral Statele Unite din tratatul cu Rusia privind fortele nucleare intermediare INF) este o greseala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )