Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Presa internationala despre respingerea acordului de Brexit: Un astfel de vot ar trebui sa duca la demisia premierului

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala despre respingerea acordului de Brexit: Un astfel de vot ar trebui sa duca la demisia premierului

In vremuri normale, o astfel de infrangere asupra unei parti cheie a legislatiei guvernamentale ar urma sa fie urmata de demisia primului ministru, scrie BBC. Unii observatori descriu batalia finala pentru Brexit nu ca pe un clivaj intre Marea Britanie si UE, ci mai degraba ca pe o lupta pentru putere intre guvern si parlament. Aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, pentru ca nimeni nu stie cu adevarat ce s-ar putea intampla ulterior, scrie Deutsche Welle. NY Times face mai multe scenarii cu ceea ce ar putea urma votului de marti seara. continuă pe Hotnews

Riscul unui Brexit fara acord a crescut, avertizeaza Jean-Claude Juncker dupa respingerea acordului Brexitului in Camera Comunelor

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker a apreciat marti, dupa respingerea acordului Brexitului in Parlamentul britanic, ca riscul unui Brexit fara acord a crescut si a indemnat Regatul Unit sa-si clarifice intentiile cat mai rapid posibil.

Britanicii asteapta ingrijorati votul din Parlament pe tema Acordului Brexit. Ce se intampla daca va fi respins

Camera Comunelor se va pronunta marti pe tema Acordului Brexit, insa exista semnale clare ca acordul negociat de guvernul Theresa May va fi respins de parlamentari, punand sub semnul intrebarii modul in care Marea Britanie va iesi din UE, ori chiar daca va mai parasi Blocul comunitar.

Parlamentul britanic se pronunta azi pe tema Acordului Brexit/ Acesta ar putea fi respins

Camera Comunelor se va pronunta marti pe tema Acordului Brexit, insa exista semnale clare ca acordul negociat de Guvernul Theresa May va fi respins de parlamentari, punand sub semnul intrebarii modul in care Marea Britanie va iesi din UE, ori chiar daca va mai parasi Blocul comunitar. Marea Britanie ar trebui sa iasa din Uniunea Europeana pe 29 martie, dar acest termen este considerat acum foarte improbabil din cauza opozitiei cu care se confrunta Guvernul britanic in Camera Comunelor, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, dupa respingerea acordului de Brexit: Romania are sansa unui mandat de succes. Oare avem capacitatea sa ne jucam sansa ?

Fostul presedinte Traian Basescu vedere respingerea acordului de Brexit in Parlamentul britanic drept o oportunitate pe care Romania o are sa ramana in istorie cu un mandat de succes in fruntea Consiliului.

Traian Basescu, dupa respingerea acordului de Brexit: Romania are sansa unui mandat de succes. Oare avem capacitatea sa ne jucam sansa?

Fostul presedinte Traian Basescu vedere respingerea acordului de Brexit in Parlamentul britanic drept o oportunitate pe care Romania o are sa ramana in istorie cu un mandat de succes in fruntea Consiliului.

PSD, despre respingerea propunerilor de ministri la Dezvoltare si Transporturi: Presedintele face rau Romaniei!

PSD critica anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind respingerea propunerilor de ministri la Dezvoltare si Transporturi, afirmand ca seful statului este incapabil sa dea un motiv serios si de inteles; ca acesta pare ca a inceput campania electorala, concluzia social-democratilor fiind: Presedintele face rau Romaniei!.

Iohannis, despre respingerea Adinei Florea la sefia DNA: Documentele sunt in analiza

Klaus Iohannis a vorbit si despre candidatura Adinei Florea la DNA, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a trimis din nou aceeasi propunere. Documentele sunt in analiza si vor primi, intr-un termen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )