Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presa israeliana: Republica Moldova ar putea muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
Presa israeliana: Republica Moldova ar putea muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Ministerul israelian de Externe ar fi purtat discutii cu Chisinaul despre posibilitatea mutarii ambasadei Republicii Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim, existand sanse foarte mari in acest sens, afirma surse citate de presa israeliana, trasnmite Mediafax. ro. continuă pe Adevărul

Republica Moldova ar putea muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim (presa israeliana)

Ministerul israelian de Externe a purtat discutii cu Republica Moldova despre posibilitatea mutarii ambasadei acestei tari de la Tel Aviv la Ierusalim, existand sanse foarte mari in acest sens, afirma surse citate de presa israeliana, potrivit Mediafax.

Republica Moldova ar putea muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim (surse)

Ministerul israelian de Externe a purtat discutii cu Republica Moldova despre posibilitatea mutarii ambasadei acestei tari de la Tel Aviv la Ierusalim, existand sanse foarte mari in acest sens, afirma surse.

DECIZIE SURPRIZA: Republica Moldova ar putea muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Ministerul israelian de Externe a purtat discutii cu Republica Moldova despre posibilitatea mutarii ambasadei acestei tari de la Tel Aviv la Ierusalim. Potrivit unor surse politice, Republica Moldova a acceptat.

Republica Moldova si-ar putea muta ambasada la Ierusalim

Republica Moldova ar putea fi urmatorul stat care sa-si mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit Kan Radio, citat de presa din Israel. intr-o vizita recenta la Chisinau, Yuval.

Circa 20.000 de euro, confiscati de la un barbat care a evitat sa-i declare la intrarea in Republica Moldova

Un barbat de 35 de ani, cu cetatenie romana si moldoveneasca, a incercat sa intre in Republica Moldova cu importante sume de bani asupra sa, fara a le declara la controlul de frontiera. Cazul a fost inregistrat luni, 23 iulie, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, transmite IPN.

Republica Moldova: UE nu mai finanteaza statul capturat. Cum au votat europarlamentarii romani?

Moldova, Somalia, Burundi - aceasta este vecinatatea in care a ajuns Republica Moldova pe agenda Parlamentului European, la capitolul incalcari ale drepturilor omului, democratiei si statului de drept. Rezolutia forului europarlamentar, de o duritate fara precedent in ultimul deceniu, a determinat suspendarea asistentei financiare a UE. Cum au votat - sau, in mod surprinzator, nu au votat deloc - europarlamentarii romani?.

Republica Moldova, PRIMA REACTIE dupa informatiile privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Republica Moldova nu a luat, pana in prezent, o decizie cu privire la mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusali, se arata intr-un raspuns al Ambasadei moldovene la Bucuresti, informeaza.

UE ar putea oferi peste 12 milioane de euro pentru sustinerea cresterii economice in Republica Moldova

Comisia Europeana ar putea oferi peste 12 milioane de euro Republicii Moldova, pentru a sprijini dezvoltarea economica, imbunatatirea conditiilor de activitate amediului de afacerisi fortificarea capacitatilor in domeniulguvernantei economice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )