Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presedintele anunta importul a 500 000 de combinezoane pentru cadrele medicale

România Liberă România Liberă,
Presedintele anunta importul a 500 000 de combinezoane pentru cadrele medicale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca in zilele urmatoare vor fi aduse in tara aproximativ . continuă pe România Liberă

500.000 de combinezoane pentru personalul medical urmeaza sa fie aduse in tara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca zilele urmatoare vor fi aduse in tara aproximativ 500. 000 de combinezoane pentru personalul medical.

Orban: Nu a existat nicio discutie pe tema somajului tehnic pentru cadrele didactice

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca nu a existat nicio discutie pe tema introducerii somajului tehnic pentru cadrele didactice, iar Guvernul nu are in vedere sub nicio forma aceasta solutie.

COVID-19 |Marcel Bolos: A fost adoptat un pachet de 5 masuri in valoare de 3,9 miliarde de lei: Suplimentul de risc pentru cadrele medicale a fost APROBAT

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca stimulentul de risc pentru toate cadrele medicale, implicate direct in tratarea pacientilor infectati, a fost aprobat. Acesta este in valoare de 2. 500 de lei, echivalentul a 500 de euro. Acesta.

Cristian Busoi, presedinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European: UE va avea in trei luni capacitatea de a produce tot ceea ce ii este necesar in materie de echipamente de protectie pentru cadrele medicale

Europralamentarul Cristian Busoi anunta, vineri, ca, impreuna cu coordonatorii grupurilor politice din Comisia pentru industrie, cercetare si energie pe care o conduce in Parlamentul European, a avut joi o.

Baiat de sase ani, mesaj emotionant pentru cadrele medicale, in plina pandemie de coronavirus

Un copil de sase ani a transmis un mesaj emotionant cadrelor medicale care se lupta in aceasta perioada pentru a salva viata pacientilor cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )