Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele CCR reactioneaza dupa ce Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa nu respecte deciziile Curtii

Antena3 Antena3,
Presedintele CCR reactioneaza dupa ce Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa nu respecte deciziile Curtii

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Valer Dorneanu,a raspuns acuzatiilor venite din partea lui Emil Boc, fostul premier al Romaniei, si a ministrului Sanatatii Nelu Tataru, care considera ca CCR este vinovata pentru cresterea numarului de cazuri de coronavirus. continuă pe Antena3

Lider PNL, acuzatii extrem de grave: Presedintele CCR, Avocatul Poporului si PSD, complici la moartea a 1.700 de romani. Cum motiveaza declaratia

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a afirmat, la dezbaterile de luni din Camera Deputatilor unde este invitat premierul Ludovic Orban pentru a oferi explicatii despre cazul Unifarm, ca Presedintele CCR - Valer Dorneanu, Avocatul Poporului - Renate Weber si PSD sunt complici la moartea a 1. 700 de romani din cauza coronavirusului.

Marcel Ciolacu, catre Ludovic Orban: De patru luni va spunem clar si raspicat: Guvernati, nu mai furati!

Acuzatii grave la adresa premierului facute de presedintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu sustine ca Ludovic Orban a profitat de situatia generata de pandemia de coronavirus pentru a-si indestula prietenii politici si ca l-au interesat doar banii si distrugerea economiei.

LUDOVIC ORBAN: Toate ministerele care sunt implicate in batalia anti-COVID trebuie sa fie mobilizate la maxim

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala ministrilor care conduc ministerele implicate in batalia anti-COVID, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut in ultimele zile.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a obtinut aprobarea CE pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate CFR Infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul a primit din partea Comisiei Europene acordul pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate pentru CFR Infrastructura, in vederea modernizarii caii ferate, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

LUDOVIC ORBAN: Am primit aprobarea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari

Guvernul a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari si este pregatit sa adopte un act normativ in acest sens, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Guvernul nu doreste sa reintroduca nicio restrictie si nu doreste sa ia nicio masura care sa afecteze economia, a spus in urma cu cateva momente, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura purtarii mastii va fi mentinuta and cat timp va fi necesar and , la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )