Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Chatham House: Presedintia Biden va fi o problema mai mare pentru China decat administratia Trump

Adevărul Adevărul,
Presedintele Chatham House: Presedintia Biden va fi o problema mai mare pentru China decat administratia Trump

Presedintia Joe Biden va fi o problema mai mare pentru guvernul chinez decat cei aproape patru ani de presedintie Donald Trump, a declarat pentru CNBC economistul Jim ONeill, presedinte al institutului britanic de cercetari Chatham House. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Obiectivul PNL e castigarea alegerilor parlamentare cu un scor cat mai mare - 32-36%. Noi am prezentat singurul program serios in aceasta campanie electorala

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca obiectivul liberalilor este sa castige alegerile parlamentare cu un scor cat mai mare - 32 - 36%. Obiectivul nostru este castigarea alegerilor, evident,.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL e castigarea alegerilor parlamentare cu un scor cat mai mare - 32-36%. Noi am prezentat singurul program serios in aceasta campanie electorala

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca obiectivul liberalilor este sa castige alegerile parlamentare cu un scor cat mai mare - 32 - 36%. Obiectivul nostru este castigarea alegerilor, evident,.

Japonia. Numarul sinuciderilor in octombrie, mai mare decat bilantul deceselor de COVID-19 pentru zece luni

Numarul sinuciderilor este mai mare decat cel al deceselor de COVID-19 in Japonia, fenomen accentuat de consecintele economice si sociale ale masurilor luate de autoritati in vederea combaterii pandemiei, relateaza CBS News.

Japonia: Peste 2.100 de sinucideri in octombrie, cifra mai mare decat tot bilantul Covid-19 in 10 luni de pandemie

Numarul de japonezi care se sinucid fenomen exacerbat de repercusiunile economice si sociale ale masurilor anti-pandemie este mult mai mare decat al celor care mor de Covid-19, noteaza CBS News.

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Conform Gandul, aceasta are deja simptome specifice, iar testul pe care l-a facut a iesit pozitiv. Un apropiat al impresarei a explicat si care a fost greseala pe care .

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

incepe cel mai mare proiect pentru infrastructura de apa si apa uzata din Dambovita. 51 de localitati, vizate

CJ Dambovita anunta ca documentatiile pentru primele doua loturi ale celui mai mare proiect de infrastructura pentru apa si apa uzata, din judetul Dambovita au fost incarcate in Sistemul Informatic de Achizitii Publice SICAP), incepand cu data de 27 noiembrie 2020.

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica.

Datoria publica a tarilor lumii e mai mare decat cea de dupa al doilea Razboi Mondial. Vor urma perioade de inflatie agresiva? Nu pariati sume mari pe asta, spune CEO-ul BRD Asett Maganement

Suntem acum la nivel global cu o datorie publica mai mare decat cea dupa cel de-al doilea rasboi mondial. Cu numai doua crize- cea de acum 12 ani si cea de fata, a spus joi Mihai Purcarea, CEO al BRD Asett Management la o conferinta organizata de Finmedia. Ne punem intrebarea ca investitori: inspre ce ne indreptam? Daca ne uitam in cartile de economie am spune: ok, datorie mare, se tiparesc bani, inseamna ca ne vom trezi cu inflatie mai incolo. Asta spune teoria clasica. Dar ne uitam la ce se intampla in Japonia. Acolo nu au reusit sa genereze inflatie din cauza schimbarilor structurale care au loc la nivelul economiei, a mai spus Purcarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )