Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele CJ Dambovita a fost EXCLUS din PSD. Adrian Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL

B1 B1,
Presedintele CJ Dambovita a fost EXCLUS din PSD. Adrian Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus, sambata, din PSD. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv al organizatiei judetene a PSD, informeaza Agerpres. nbsp. continuă pe B1

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD si isi va pierde functia

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita. A fost prezentat un raport in ceea ce priveste.

Seful CJ Dmbovita a fost exclus smbata din PSD / Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita, transmite Agerpres.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, exclus din PSD. Tutuianu: N-a pupat inelul de plumb

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, decizie luata in urma Comitetului Executiv al PSD Dambovita. Motivul invocat este ca au fost identificate disfunctionalitati in activitatea lui Comanescu.

Liderul Grupului de la Cluj din PSD, Ioan Rus, atac violent la Liviu Dragnea: Ceea ce fac Liviu Dragnea si PSD este fara precedent in tara noastra!

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Nastase si lider al asa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si anunta noi plecari din PSD. Ceea ce.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca exclude ferm posibilitatea de a pleca din PSD insa ca exista posibilitatea sa fie exclusa din partid. intrebata daca ia in considerare sa.

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Caz socant in judetul Mures! O femeie a fost impuscata din greseala de un politist

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise.

O femeie a fost impuscata din greseala de politisti in timp ce acestia urmareau o masina suspecta

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters.

A murit CELEBRUL POLITICIAN din PSD! Este vestea SOC a zilei (FOTO)

Este doliu in PSD! Vineri a murit unul dintre membri importanti din organizatia locala PSD Botosani, Stefan Pomparau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )