Libnet.ro
UNICEF

21:47

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, despre suspendarea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Nicolae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea. continuă pe Antena3

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Niculae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea.

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Tudose sau Dan

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau a facut o afirmatie soc im emisiunea Subiectiv, si anume ca maine trebuie sa se decida cine pleaca: fie premierul Mihai Tudose, fie.

Niculae Badalau: Viorica Dancila e propunerea mea. Discutiile despre suspendarea presedintelui sunt speculatii (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca el a fost cel care a propus-o pe Viorica.

Presedintele executiv al PSD: Eu pledez pentru o solutie de intelepciune si maturitate

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a fost intrebat in emisiunea Subiectiv cum trebuie sa sune decizia din CEXn ca sa impace lucrurile. Daca va uitati in scrisoare,.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Sedinta Comitetului Executiv a PSD se anunta una cu scantei. Anuntul facut de presedintele executiv al PSD privind demisia ministrului de Interne

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, de luni dupa-amiaza, va milita pentru echilibru, sustinand necesitatea stabilirii.

Se cer capete in PSD. Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Mihai Tudose sau Carmen Dan

In plina zi in care numeroase voci din PSD indeamna la calm si la rezolvarea crizei din acest moment, presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau, iese cu o declaratie extrem de.

Badalau (PSD): La CEx trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si ale partidului

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat pentru Agerpres ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, de luni dupa-amiaza, va milita pentru echilibru, sustinand necesitatea stabilirii unor limite de competenta.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )