Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei. Consultarile au loc in contextul in care seful statului a cerut demisia ministrului justitiei, imediat dupa ce Comisia de la Venetia a prezentat raportul extrem de critic privind modificarile din justitie. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei. Consultarile au loc in contextul in care seful statului a cerut demisia ministrului justitiei, imediat dupa ce Comisia de la Venetia a prezentat raportul extrem de.

Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pentru a discuta despre situatia Justitiei dupa raportul extrem de dur al Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis a programat consultarile cu partidele parlamentare pentru ziua de miercuri, la ora 15. Decizia vine dupa raportul extrem de critic al Comisie de la Venetia pe legile Justitiei si pe Codurile penale modificate de PSD. Marti, seful statului va fi la Strasbourg, unde va sustine un discurs in plenul Parlamentul European.

ULTIMA ORA Presedintele Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama miercuri partidele la consultari pe tema justitiei. Consultarile au loc in contextul in care seful statului a cerut demisia ministrului justitiei, imediat dupa ce Comisia de la Venetia a prezentat raportul extrem de critic privind modificarile din justitie.

Klaus Iohannis cheama miercuri partidele parlamentare la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, miercuri, de la ora 15,00, pe tema legislatiei din domeniul justitiei, a informat Administratia Prezidentiala. Vom reveni cu.

Digi24: Klaus Iohannis vrea sa cheme partidele la consultari pe tema raportului Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa cheme partidele parlamentare la consultari, dupa raportul dur al Comisiei de la Venetia cu privire la legile Justitiei si modificarea Codurilor penale, informeaza postul Digi24.

Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Seful statului a trimis o scrisorea liderilor partidelor parlamentare prin care ii convoaca pe acestia la consultari, miercuri, la Palatul Cotroceni, po.

Surse: Iohannis cheama partidele la Cotroceni dupa raportul critic al Comisiei de la Venetia pe Codurile penale si legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va chema partidele la consultari saptamana viitoare, dupa raportul extrem de critic al Comisie de la Venetia, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa convoace consultari cu liderii partidelor parlamentare in contextul criticilor venite de la expertii Comisiei de la Venetia cu privire la Codurile penale si.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari - surse

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa convoace partidele parlamentare la consultari. Potrivit surselor politice, convocarea, care ar urma sa se intample saptamana viitoare, vine in urma adoptarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )