Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Iohannis, declaratii de presa de la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, declaratii de presa de la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa, la ora 12, de la Palatul Cotroceni, si e foarte probabil sa se refere chiar la bugetul pe 2019. Bugetul pe 2019 ajunge azi din nou pe. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, declaratii despre bugetul pe 2019: PSD-ul a picat si ultimul test al responsabilitatii

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa, la ora 12, de la Palatul Cotroceni, si e foarte probabil sa se refere chiar la bugetul pe 2019. Bugetul pe 2019 ajunge azi din nou pe.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 12.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine vineri, de la ora 12. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Pe masa presedintelui se afla in prezen Legea bugetului pentru 2019, act normativ trimis la promulgare dupa ce a fost adoptat de Parlament.

SAPTAMANA VIITOARE: Presedintele Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, pe 21 si 22 martie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

PSD continua atacurile dupa ce a retrimis bugetul fara modificari la Cotroceni: Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze

PSD continua atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce bugetul pe 2019 a fost votat in cateva minute in plenul reunit, fara nicio modificare, exact in forma respinsa de statului. Practic se.

VIORICA DANCILA: Presedintele Iohannis nu are nicio limita

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta in sedinta de astazi o hotarare prin care pensionarii vor beneficia, in acest an, de aproximativ 60. 000 de bilete de tratament ----- Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, dupa ce presedintele a promulgat doar bugetul asigurarilor sociale, ca a constatat ca presedintele Klaus Iohannis nu are nicio limita si ca a avut senzatia ca ne intoarcem in timp, in 2013, cand un alt presedinte promulga doar bugetul asigurarilor sociale, folosindu-se de aceleasi minciuni.

Presedintele Iohannis condamna atacurile din Noua Zeelanda

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile din Noua Zeelanda soldate cu 49 de morti si zeci de raniti. Condamn cu fermitate acest act de teroare impotriva oamenilor nevinovati. Crimele de vi.

Parlamentul a adoptat bugetul in forma initiala, desi presedintele Iohannis a cerut modificari

Parlamentul a adoptat miercuri bugetul pe anul 2019, in forma initiala, desi presedintele Klaus Iohannis a solicitat modificari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )