Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis, ultimele declaratii inainte de incheierea campaniei: Avem o sansa istorica! Voi conduce personal coagularea fortelor democratice si reformiste

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, ultimele declaratii inainte de incheierea campaniei: Avem o sansa istorica! Voi conduce personal coagularea fortelor democratice si reformiste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seara, un mesaj de la Palatul Cotroceni, cu cateva ore inainte de incheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. continuă pe Antena3

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Klaus Iohannis: Lumea ma acuza ca prea ii laud pe liberali si guvernul liberal. Nu, nu ii laud!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii miercuri, in timp ce participa la deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau.

VIDEO Klaus Iohannis: Avem o sansa istorica la o guvernare stabila, care sa puna in practica acele masuri de reforma mereu amanate

Alegerile din 6 decembrie reprezinta o sansa istorica la o guvernare stabila, deoarece urmeaza patru ani fara alegeri, dar si despartirea definitiva de cei care au tinut-o in subdezvoltare si au incercat s-o deraieze de la parcursul sau european si democratic, a afirmat vineri seara presedintele Klaus Iohannis, intr-un apel adresat populatiei de a se prezenta la votul pentru viitorul Parlament.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

Klaus Iohannis: Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele in ultimele saptamani numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca, in urma discutiilor cu specialistii, s-a decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Seful statului a participat,.

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )