Libnet.ro
UNICEF

20:45

Presedintele Iohannis a inchiriat una dintre casele din Sibiu pentru firma asociatului unui penal

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a inchiriat una dintre casele din Sibiu pentru firma asociatului unui penal

Presedintele Klaus Iohannis, al carui mesaj public este bazat exclusiv pe un discurs anti-penali si care apreciaza in mod pozitiv activitatea DNA si cea desfasurata, pana de curand, de Laura Codruta Ko. continuă pe Antena3

Cum a fost surprins presedintele Iohannis, in Constanta

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in aceasta perioada pe litoral, s-a plimbat cu bicicleta joi seara prin judetul Constanta, iar la un moment dat s-a intalnit cu primarul localitatii Negru Voda cu care a.

Constanta: Mii de persoane, asteptate la manifestarile de Ziua Marinei. Si-au anuntat prezenta si presedintele Iohannis si ministrul Apararii

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare. La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Mii de persoane, asteptate la manifestatiile de Ziua Marinei. Si-au anuntat prezenta si presedintele Iohannis si ministrul Apararii

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestatiile prilejuite de Ziua Marinei, care vor avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare. La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Mii de persoane, asteptate la Ziua Marinei. Presedintele Iohannis si ministrul Apararii au ajuns la Constanta

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestatiile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare.

Una dintre cele mai frumoase cladiri ale Brasovului, construita in 1906, va fi reabilitata

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )