Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis l-a decorat pe Avram Iancu, romanul care a traversat in inot Canalul Manecii

B1 B1,
Presedintele Iohannis l-a decorat pe Avram Iancu, romanul care a traversat in inot Canalul Manecii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul de decorare a lui Avram-Marius Iancu, inotatorul care a traversat Canalul Manecii, stramtoarea care leaga Oceanul Atlantic de Marea. continuă pe B1

Presedintele Iohannis l-a decorat pe Avram Iancu, romanul care a traversat inot Canalul Manecii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul de decorare a lui Avram-Marius Iancu, inotatorul care a traversat Canalul Manecii, stramtoarea care leaga Oceanul Atlantic de Marea.

Avram Iancu, bibliotecarul care a parcurs Dunarea not, decorat de presedinte pentru performanta sportiva

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut pentru recordul parcurgeriii Dunarii inot, fara costum de neopren, a fost decorat miercuri de presedintele Klaus Iohannis cu ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Bibliotecarul Avram Iancu, decorat de presedinte pentru performanta sportiva

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut pentru recordul traversarii Dunarii inot, fara costum de neopren, a fost decorat miercuri de presedintele Klaus Iohannis cu ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

CSM isi alege conducerea. Presedintele Iohannis, participa la eveniment

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri presedintele si vicepresedintele, la sedinta anuntandu-si participarea, ca si in alti ani, si presedintele Klaus Iohannis. in timp ce.

CARMEN DAN: Presedintele Iohannis sicaneaza activitatea Guvernului

Ministru Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat ieri, la Romania Tv, ca presedintele Klaus Iohannis sicaneaza activitatea Guvernului, calificand drept dovada clara de imaturitate politica refuzul acestuia de a semna decretele de revocare a ministirlor Transporturilor si Dezvoltarii si de numire a unor inlouitori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )