Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Iohannis, mesaj fulminant de Ziua Justitiei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis, mesaj fulminant de Ziua Justitiei

,,in spatele Codurilor de procedura si al dreptului material se afla destinele oamenilor!. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, mesaj de ziua Justitiei: Lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei spunand ca lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate, fiindca acest flagel impiedica dezvoltarea economica si sociala, afecteaza consolidarea democratiei si, de aceea, trebuie ferm combatut. Toleranta zero fata de orice act de coruptie va produce schimbari profunde si benefice la nivelul intregii societati, a afimat Iohannis.

Klaus Iohannis, de Ziua Justitiei: Lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate. Trebuie valorificat potentialul de imbunatatire a actului de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica, de Ziua Justitiei, ca lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate deoarece acest flagel impiedica dezvoltarea economica si sociala si afecteaza.

Gabriela Scutea, de Ziua Justitiei: Coruptia din Sanatate poate fi considerata ca afecteaza siguranta nationala

Procurorii au fost expusi ani la rand unor atacuri sistematice si directe, menite sa aduca atingere independentei lor, dar acum este momentul pentru reconstructie si dezvoltare in Ministerul Public, a declarat procurorul general, Gabriela Scutea, intr-un mesaj transmis duminica de Ziua Justitiei. Cand vorbim de coruptia din Sanatate, apreciez ca ea poate fi considerata ca afecteaza siguranta nationala, a subliniat Scutea.

KLAUS IOHANNIS, DE ZIUA JUSTITIEI: Ultimele luni au adus schimbari care anterior erau greu de imaginat in domeniul Justitiei

Perioada traversata de Romania in ultimele luni si criza cu care se confrunta intreaga lume au adus cu sine transformari profunde in societatile noastre, iar protejarea dreptului la viata si a dreptului la sanatate a capatat noi valente, a precizat presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis cu ocazia Zilei Justitiei, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, de Ziua Justitiei: Toleranta zero fata de orice act de coruptie va produce schimbari profunde si benefice la nivelul intregii societati

Perioada traversata de Romania in ultimele luni si criza cu care se confrunta intreaga lume au adus cu sine transformari profunde in societatile noastre, iar protejarea dreptului la viata si a dreptului la sanatate a capatat noi valente, a precizat presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis cu ocazia Zilei Justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )