Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele Iohannis si premierul Orban merg, vineri, la Iasi. Ce evenimente vor avea loc in inima Moldovei, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

B1 B1,
Presedintele Iohannis si premierul Orban merg, vineri, la Iasi. Ce evenimente vor avea loc in inima Moldovei, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban se deplaseaza la Iasi, vineri, 24 ianuarie, pentru a lua parte la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane, unul di. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale.

Presedintele Iohannis ii cere premierului Orban imposibilul in materie fiscala. E corect?

Premierul Orban da semne ca a inteles lipsa de realism a promisiunile anterioare investirii guvernului sau. Nu acelasi lucru se observa la presedintele Iohannis, care ii cere premierului sa gaseasca bani din piatra seaca. Exista si la Cotroceni specialisti in economie, in buget, care pot intelege ca veniturile bugetare reale, nu imaginare, nu pot acoperi toate aceste promisiuni. Si atunci, ce sa intelegem?.

Iohannis si Orban, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi. Ciolacu si-a anulat participarea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi va fi prezent si presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD Marcel Ciolacu, a carui prezenta fusese anuntata initial, si-a anulat participarea vineri dimineata.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Premierul Orban, despre dezvoltarea greoaie a Moldovei: Au preferat partidul de stanga, care a promis marea cu sarea, si care a livrat praful de pe toba pentru moldoveni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, la Iasi, ca o cauza pentru lentoarea cu care s-a dezvoltat Moldova ar putea fi decizia moldovenilor de a vota preponderent cu PSD, la majoritatea tururilor de scrutin din Ro.

De ce vrea presedintele Iohannis alegeri anticipate?

Inainte de a fi vointa PNL si cu atat mai putin a presedintelui acestuia, dl. Ludovic Orban, alegerile anticipate reprezinta dorinta d-lui Klaus Werner Iohannis Iohannis. Poate si de aceea dl. presedinte este mai activ ca niciodata, mult mai prezent decat a fost in viata tarii in anteriorul lui mandat de cinci ani la Cotroceni.

Premierul Orban: Acest Parlament tine prizoniera intreaga societate romaneasca si el nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Actualul Parlament tine prizoniera intreaga societate romaneasca si nu poate fi suportul unui program de guvernare care sa duca la dezvoltarea Romaniei, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a reiterat,.

Premierul Orban: Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru noi. Vom sustine finantarea transoanelor de autostrada din fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Autostrada Unirii reprezinta o prioritate pentru Guvern, iar Executivul va sustine finantarea tronsoanelor din acest proiect din fonduri europene.

Presedintele Iohannis vrea o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza sa fie organizata cea de-a treia sedinta comuna a g.

Predoiu, despre propunerile la conducerea Parchetelor: L-am informat pe presedintele Iohannis cu privire la optiunile mele Nu s-a pronuntat pe ele dar nu a avut nicio obiectie de fond vehementa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a precizat marti seara, la Europa FM, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis in legatura cu optiunile sale pentru sefia parchetelor, iar seful statului i-a urat mult succes cu ele la Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )