Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din fruntea DIICOT a Giorgianei Hosu

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din fruntea DIICOT a Giorgianei Hosu

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Giorgianei Hosu. Aceasta a demisionat din functia de procuror-sef al DIICOT in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Hotnews

Presedintele a semnat decretul. Ce se intampla cu sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functi.

Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Ionita Alexandru-Catalin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmarit penal pentru trafic de influenta, insa DNA a clasat dosarul in septembrie anul trecut.

Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ca urmare a demisiei, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT. Aceasta si-a dat demisia joi, in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

in pandemie au fost salvate locuri de munca si companii, sustine presedintele Iohannis

Presedintele Iohannis a declarat, marti, ca in Romania, in urma eforturilor Guvernului si ale sefulu.

CCR a respins sesizarile impotriva modificarilor facute de PSD la Legea concurentei, prin care presedintele Iohannis a fost lasat fara numirile la Consiliul Concurentei

Curtea Constitutionala a respins cu majoritate de voturi, miercuri, obiectiile formulate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si USR cu privire la modificarile aduse Legii concurentei, prin care seful statului a.

CUTREMUR IN JUSTITIE Giorgiana Hosu demisioneaza din fruntea DIICOT

Decizia a fost luata dupa condamnarea penala in prima instanta a sotului acesteia Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a ramas fara procuror-sef, dupa ce Giorgiana Hosu a demisionat, aseara, din functia detinuta. Situatia Giorgianei Hosu, sefa Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a devenit complicata ieri, dupa ce Tribunalul Bucuresti, in calitate de instanta de fond, a decis, condamnarea la 3 ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei a sotului acesteia, fostul politist Dan Hosu. Desi decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel, sefa DIICOT a demisionat din functie.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )