Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele Iohannis vrea o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis vrea o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza sa fie organizata cea de-a treia sedinta comuna a g. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis ii cere premierului Orban imposibilul in materie fiscala. E corect?

Premierul Orban da semne ca a inteles lipsa de realism a promisiunile anterioare investirii guvernului sau. Nu acelasi lucru se observa la presedintele Iohannis, care ii cere premierului sa gaseasca bani din piatra seaca. Exista si la Cotroceni specialisti in economie, in buget, care pot intelege ca veniturile bugetare reale, nu imaginare, nu pot acoperi toate aceste promisiuni. Si atunci, ce sa intelegem?.

Predoiu, despre propunerile la conducerea Parchetelor: L-am informat pe presedintele Iohannis cu privire la optiunile mele Nu s-a pronuntat pe ele dar nu a avut nicio obiectie de fond vehementa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a precizat marti seara, la Europa FM, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis in legatura cu optiunile sale pentru sefia parchetelor, iar seful statului i-a urat mult succes cu ele la Consiliul Superior al Magistraturii.

Presedintele Iohannis convoaca Parlamentul pentru o sesiune extraordinara, saptamana viitoare. Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca a trimis scrisorile de convocare a Camerei Deputatilor si Senatului pentru o sesiune extraordinara, saptamana viitoare. Demersul este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )