Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarea legii privind medierea si organizarea profesiei de mediator

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarea legii privind medierea si organizarea profesiei de mediator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea muntelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii muntelui, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. Pe 26 iunie, Camera Deputatilor a adoptat cu 245 de.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

Premierul Viorica Dancila merge la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia. intrevederea are locpe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonant.

Declaratiile momentului: Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 16:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa inceaand cu ora 16:00 la Palatul Cotroceni, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Nu au fost anuntate si temele pe care le va aborda Klaus.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a 22 de magistrati. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat urmatoarele decrete: * .

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea priving organizarea profesiei de mediator

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

CCR discuta sesizarile formulate de catre Iohannis si de catre PNL, USR si PMP asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, sesizarile formulate de catre presedintele Klaus Iohannis, precum si de catre parlamentarii PNL, USR si PMP asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, atat seful statului, cat si partidele din opozitie considerand ca infiintarea Fondului intra in atributiile autoritatilor publice central, nu ale Parlamentului, fiind astfel incalcata separatia puterilor in stat.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )