Libnet.ro
UNICEF

00:06

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului vorbeste in ziua marcata de prezentarea Strategiei nationale de vaccinare anti-COVID-19

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului vorbeste in ziua marcata de prezentarea Strategiei nationale de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, vineri, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Evenimentul vine in contextul in care, astazi, urmeaza. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Avem o sansa istorica la o guvernare stabila, care sa puna in practica acele masuri de reforma mereu amanate

Alegerile din 6 decembrie reprezinta o sansa istorica la o guvernare stabila, deoarece urmeaza patru ani fara alegeri, dar si despartirea definitiva de cei care au tinut-o in subdezvoltare si au incercat s-o deraieze de la parcursul sau european si democratic, a afirmat vineri seara presedintele Klaus Iohannis, intr-un apel adresat populatiei de a se prezenta la votul pentru viitorul Parlament.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la 19.00, in ultima zi de campanie

Alegeri parlamentare 2020. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 19. 00, in contextul in care astazi este ultima zi de campanie electorala.

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,.

Presedintele Klaus Iohannis convoaca CSAT-ul pe tema strategiei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, osedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT)la Palatul Cotroceni. La reuniune va participa si premierul Ludovic Orban, iar tema discutieiva.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul participa la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent ca acest tronson era realizat, in urma cu un an, in proportie de 27%.

Presedintele Klaus Iohannis a depus in cadrul ceremoniei dedicate Zilei Nationale si o corona de flori in memoria victimelor pandemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a depus marti in cadrul ceremoniei dedicateZilei Nationale o corona de flori in memoeia eroilor romani cazuti pentru apararea patriei, dar si pentru memoria victimelor.

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i.

Plenul CSM alege noua conducere pentru anul 2021. Presedintele Klaus Iohannis, prezent la bilantul activitatii Consiliului

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in care va fi prezentat bilantul pentru acest an si va fi aleasa noua conducere are loc joi, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales presedinte al CSM Ce a spus presedintele Klaus Iohannis in debutul sedintei de bilant (VIDEO)

UPDATE, 3 decembrie, ora 12 A inceput sedinta de bilant a plenului Consiliului Superior al Magistraturii. La prezentarea raportului de activitate participa si Presedintele Romaniei, Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )