Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului. continuă pe B1

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - REZULTATE FINALE DIASPORA |Procentul zdrobitor cu care a castigat presedintele Klaus Iohannis, in fata Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93% din voturile obtinute la Sidney, Australia, in timp ce Viorica Dancila a fost preferata de doar 7% din alegatori, arata numaratoarea paralela a USR-PLUS. Asadar,.

Presedintele Klaus Iohannis, la Targul Gaudeamus, apel catre romani: Oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii. E timpul sa citim!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Targul Gaudeamus, unde a afirmat ca oamenii o sa redescopere cititul, pentru ca nu poate fi inlocuit prin alte medii, potrivit Agerpres. Sunt.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna .

Klaus Iohannis, referitor la demisiile din PSD: Ramane un partid nedemocratic. Schimba fetele, dar nu si naravul!

Klaus Iohannis a spus, in ceea ce priveste demisiaVioricaiDancila de la sedia Partidului Social Democrat, ca acest lucrunu schimba nimic si ca PSD ramane un partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )