Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis: Cei care au ajuns in functii de conducere prin pile au de ce sa se teama

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Cei care au ajuns in functii de conducere prin pile au de ce sa se teama

Seful statului, sosit la Galati in campanie electorala, a transmis mai multe mesaje ce vizeaza proiectele pentru zona Moldovei si cele incepute de fostul Guvern, dar si pentru romanii din Diaspora. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

Iohannis a impartit Romania intre cei care au in inima galbena si cei care au in inima tricolorul. Anuntul facut de Dancila

KlausIohannis a impartit Romania intre cei care au in inima galben si cei care au in inima tricolorul, spune Viorica Dancila. O precizare. Nu e o lupta intre PSD si PNL, e o lupta intre.

Politia, in ALERTA: Controale in toata tara la cei care vand petarde si artificii

Politia Romana anunta controale de amploare in toata tara la cei care comercializeaza produse pirotehnice.

Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Politia Romana face un nou anunt cu privire la conditiile de legitimare ale cetatenilor. Ce sanctiuni prevede legea pentru romanii care refuza sa se legitimeze in fata unui organ al legii? Politia Romana a anuntat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook masurile pe care le pot lua in masura in care intalnesc cetateni care .

Trupele SPP au descins la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Ce se intampla cu cei care nu au fost invitati de PNL

SPP a descins la Biblioteca Centrala Universitara, acolo unde are loc dezbaterea organizata de Klaus Iohannis. Trupele speciale au verificat nu doar Aula, ci toata cladirea si au dat afara orice vizitator.

Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, ca a destructurat o retea care activa in Romania si in Marea Britanie exploatand fete prin metoda loverboy. Mesajul postat pe reteaua de socializare a institutiei se doreste a fi un avertisment pentru acest tip de Don Juan, dar se incheie cu un comentariu cel putin deplasat.

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

Cei care vor sa beneficieze de pensionarea dupa noile reguli pot depune deja cereri

Dupa cum stabileste o lege ce se aplica de duminica, persoanele care au lucrat in conditii deosebite se pot pensiona mai repede decat inainte. De aceea, recent, Casa Nationala de Pensii Publice a confirmat,.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )