Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis se intalneste, la Washington, cu Donald Trump. Mizele vizitei presedintelui in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14,00 21,00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare. Dupa acest moment vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna - surse

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis si Donald Trump au facut schimb de cadouri

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Cand se va intalni Iohannis cu Donald Trump si care sunt mizele vizitei

A inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump la Casa Alba. Cei doi presedinti vor sta fata in fata la Biroul Oval, unde vor discuta despre parteneriatul strategic dintre.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa intalnirea cu Donald Trump: Am discutat despre cresterea prezentei militare americane in Romania

Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre importanta cresterii prezentei militare americane in Romania iar liderul de la Casa Alba s-a aratat foarte deschis, a declarat marti, la Wahington, presedintele Iohannis, care a aratat ca o alta tema a discutiei a fost legata de legislatia off-shore privind gazele din Marea Neagra.

Klaus Iohannis si Donald Trump Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )