Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din. continuă pe B1

Tariceanu, despre presedintele Klaus Iohannis: E un trantor solemn

Calin Popescu Tariceanu s-a exprimat in termeni extrem de vehementi la adresa presedintelui Klaus Io.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decat presedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parca il auzim tot mai des de cand e pandemie de coronavirus in Romania. Patriarhul Daniel i-a incurajat mereu pe credinciosi la rugaciune, mai ales in aceste momente complicate nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeste un salariu pe masura, aproape cat presedintele tarii, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

VIDEO Klaus Iohannis: Situatia epidemiologica se agraveaza Ne asteapta o perioada foarte dificila Bucurestiul, inca 123 de paturi ATI in maxim zece zile

Romania are in prezent 3. 065 paturi de terapie intensiva, pentru pacienti Covid si non-Covid, 2. 252 de ventilatoare mecanice, 2. 756 monitoare la care se adauga 5 unitati ATI mobile, doua spitale modulare si un modul ATI cu un total de 169 de paturi, a afirmat marti seara presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat insa ca pentru a stopa raspandirea nu sunt suficiente masurile luate de autoritati ci este nevoie si de implicarea oamenilor.

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Elvetiei. Cooperarea bilaterala si gestionarea pandemiei de coronavirus, printre subiectele abordate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, cu Simonetta Sommaruga, presedintele Elvetiei. Cei doi au abordat mai multe subiecte, intre care stadiul cooperarii bilaterale, relatiile dintre Uniunea Europeana si El.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

ASTAZI: Klaus Iohannis, sedinta cu ministrul Tataru si experti medicali privind evaluarea masurilor anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis va avea, azi de la ora 17:00, o sedinta, la Palatul Cotroceni, privind evaluare si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni cu specialistii din sanatate: Discutiile, axate pe masurile privind gestionarea epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, informeaza Administratia.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )