Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Antena3 Antena3,
Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se. continuă pe Antena3

Pericol urias! Tragedia din Genova s-ar putea repeta si in Romania

Tragedia din Genova s-ar putea repeta oricand si in Romania. Podul CFR din zona satului Bobolia comuna Poiana Campina), un obiectiv strategic in circulatia feroviara, necesita interventii urgente. Pierderea.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

Imagini filmate cu drona la o zi dupa tragedia din Italia. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Autoritatile italiene au dat publicitatii imagini surprinse cu o drona la o zi de la prabusirea viaductului in Genova, tragedie soldata cu cel putin 39 de morti Speranta de a gasi supravietuitori scade.

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Noi detalii legate de tragedia din Italia, unde un pod s-a prabusit. Cel putin 11 oameni au murit

Dezastru in Italia. Un pod s-a prabusit in apropiere de Genova. Potrivit agentiei de presa ANSA, 11 oameni si-au pierdut viata, intre care un copil, dupa ce masinile in care se aflau au fost prinse.

inca un roman a murit in tragedia din Italia

Un alt cetatean roman, cu dubla cetatenie, a fost identificat printre persoanele decedate, in urmaincidentului produspe autostrada A10, in apropiere de Genova, ca urmare a prabusirii unei portiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )