Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ironii dupa CEx-ul PSD: O furtuna intr-un pahar cu apa

B1 B1,
Presedintele PMP, Eugen Tomac, ironii dupa CEx-ul PSD: O furtuna intr-un pahar cu apa

Si opozitia a stat cu ochii pe CEX! Politicienii care se opun puterii au remarcat apoi cu sarcasm ca intreaga tevatura din PSD n-a fost decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Presedintele PMP, Eugen. continuă pe B1

Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat, astazi despre, sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca a fost o furtuna intr-un pahar cu apa, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut trafic cu functii.

Eugen Tomac, despre CEx al PSD: O furtuna ntr-un pahar cu apa, o facatura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca scrisoarea disidentilor din PSD a devenit o anonima peste noapte, una pe care nimeni nu mai dorea sa si-o asume dupa votul majoritar de sustinere acordat lui Liviu Dragnea, si ca CEx al PSD a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa, o facatura.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Eugen Tomac, despre OUG pe referendum: Ne vom adresa Comisiei de la Venetia

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza Guvernul ca prin OUG privind referendumul, care modifica prevederea referitoare la reprezentarea in sectiile de votare, se ingradeste activitatea unui partid politic.

Tomac: PSD e un partid de bisnitari. Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele nostru. E momentul pentru o motiune de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca PSD este un partid de bisnitari, iar Liviu Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele romanilor. Tomac sustine ca acum este momentul pentru o motiune de cenzura.

PMP, amenintari la adresa Vioricai Dancila

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca premierul Viorica Dancila va raspunde penal pentru ilegalitatea din ordonanta de urgenta privind referendumul, intrucat a modificat definitia partidului.

PMP se va adresa Comisiei de la Venetia pentru OUG privind organizarea Referendumului, care nu i mai permite sa aiba reprezentanti n sectiile de vot

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat miercuri ca se va adresa Comisiei de la Venetia pe tema OUG adoptata marti privind organizarea Referendumului pentru redefinirea familiei, potrivit careia doar partidele care au grupuri in ambele Camere ale Parlamentului pot avea reprezentanti in sectiile de votare, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis, declaratiile momentului dupa scandalul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, inaintea participarii reuniunii informale a Consiliului European de la Salzburg. Tema principala e migratia si securitatea interna. Aseara am.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )