Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele si premierul Romaniei, pentru prima data umar la umar de Ziua Unirii Principatelor, la Iasi. Un moment frumos, la care tinem cu totii

Adevărul Adevărul,
Presedintele si premierul Romaniei, pentru prima data umar la umar de Ziua Unirii Principatelor, la Iasi. Un moment frumos, la care tinem cu totii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban sunt asteptati la Iasi, pentru a participa la manifestarile ocazionate de implinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane. continuă pe Adevărul

PENTRU PRIMA DATA DIN 2013 Cererile de creditare corporate din zona euro, in scadere

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat ieri de BCE, transmite Reuters, conform Agerpres.

BEC: Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro, in scadere pentru prima data din 2013

Cererile pentru credite ale companiilor din zona euro au scazut neasteptat in trimestrul patru din 2019, pentru prima data in ultimii sase ani, in pofida masurilor de stimulare adoptate de Banca Centrala Europeana, arata datele unui studiu publicat marti de BCE, transmite Reuters.

Vocea unei mumii moarta de 3.000 de ani s-a auzit pentru prima data

Stiinta s-a dovedit din nou revolutionara. Vocea unui preot egiptean mort acum 3. 000 de ani a fost readusa la viata.

Coreea de Nord va participa pentru prima data la Conferinta de Securitate de la Munchen

Coreea de Nord va trimite o delegatie la Conferinta de Securitate de la Munchen MSC), pentru prima in istoria de 56 de ani a evenimentului diplomatic, au transmis organizatorii, joi, potrivit AFP.

Reactia uluitoare a unui bebelus care gusta pentru prima oara inghetata. Imaginile care au facut inconjorul internetului (VIDEO)

Chiar daca este frig afara, reactia unui bebelus care a gustat pentru prima oara inghetata a devenit virala la scurt timp. Reactia sa hilara face acum inconjurul internetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )