Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2. 230 de lei lunar, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, fata de 2. 080 lei cat este in prezent, anunta vineri seara Ministerul Muncii, la capatul.

Un deputat important din PMP apara Guvernul Orban in privinta asumarii raspunderii

Asumarea raspunderii in Parlament de catre Guvernul Orban pe cele trei proiecte este o procedura co.

PSD scuteste Guvernul Orban de o motiune de cenzura, dar ataca la CCR doua proiecte pe care Executivul si-a asumat raspunderea

PSD a anuntat ca NU ia in calcul acum depunerea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu.

Viorica Dancila, mesaj de la sediul PSD: Guvernul Orban nu a citit bine OUG 114

Fostul premier Viorica Dancila, a declarat, vineri, la sediul PSD, ca Standard Poors a dat semnale in august ca nu sunt probleme pentru Romania, insa raportul de acum al acestei agentii s-a modificat dupa declaratiile ministrului de Finante si imprumuturile tot mai mari ale Cabinetului Orban.

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

Presada va propune conducerii USR retragerea sprijinului pentru Guvernul Orban daca nu ia masuri saptamana aceasta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va cere conducerii Uniunii retragerea sprijinului pentru actualul Executiv daca acesta nu ia masuri in aceasta saptamana pentru alegerea primarilor in doua tururi si eliminarea pensiilor speciale pentru edili.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )