Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele sarb, despre ruta Pancevo-Timisoara: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi aceasta autostrada

Hotnews Hotnews,
 Presedintele sarb, despre ruta Pancevo-Timisoara: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi aceasta autostrada

Proiectul autostrazii Pancevo-Timisoara este unul mai mult decat suficient intre Romania si Serbia, a declarat vineri presedintele sarb Aleksandar Vucic, dupa intalnirea cvadrilaterala Serbia-Romania-Bulgaria-Grecia, gazduita de premierul Viorica Dancila, la Snagov, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Sondaj IRES pentru Cluj-Napoca: Alianta USR-Plus are mai mult decat PNL si PSD la un loc

Aproape 37% dintre clujeni au spun ca la alegerile pentru Parlamentul European ar vota cu alianta USR-Plus, procentul fiind mai mare decat suma optiunilor pentru PNL si PSD, arata un sondaj IRES comandat de USR Cluj-Napoca.

Presedintele Serbiei, in conferinta comuna cu Viorica Dancila: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul Viorica Dancila, ca va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara.

Ce salariu are Carmen Iohannis. Presedintele castiga de 6 ori mai mult decat sotia sa

Din curiozitate sau din dorinta de a critica, multi s-au aratat interesati de salariul lui Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei. Cum este de asteptat, Klaus Iohannis castiga mai mult decat partenera sa de viata, care lucreza cu jumatate de norma la un liceu din Sibiu. Seful statului a incasat in anul 2018 aproape 170. 000 de [] .

O viata sexuala activa te face sa traiesti mai mult

Viata sexuala joaca un rol important in viata de cuplu mai ales in primii ani. Ba mai mult se pare ca sexul creste longevitatea si te face sa arati mai tanar.

CORINA CRETU, LA BEC: Doresc ca Romania sa se integreze mai mult in UE

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, care candideaza pentru un nou mandat in PE din partea Pro Romania, a declarat astazi ca isi doreste ca tara noastra sa se integreze mai mult in UE, exprimandu-si ingrijorarea fata de aceasta izolare si acest discurs impotriva Uniunii Europene .

Liderii de afaceri din Romania, mult mai pesimisti decat anul trecut. Asta se traduce intr-o scadere a increderii in performanta propriilor companii (studiu PwC)

Disponibilitatea personalului cu abilitati cheie si schimbarea demografiei fortei de munca conduc anul acesta in topul ingrijorarilor proprii business-ului la adresa perspectivelor de crestere a organizatiilor din Romania, conform unui studiu realizat de PwC. Potrivit acestuia, 38% dintre liderii de afaceri din Romania considera ca economia globala isi va incetini cresterea in urmatoarele 12 luni, iar Germania ramane cea mai importanta tara pentru perspectivele de crestere a companiilor din Romania.

VIDEO INTERVIU James Clark, London Stock Exchange: Cred ca potentialul startup-urilor din Romania se va dezvolta tot mai mult/ Bucurestiul este una din marile surse de unicorni

James Clark, Head of Tech and Lifesciences, Primary Markets la London Stock Exchange si mentor in programul Acceleratorului de business BCR-InnovX, a vorbit intr-un interviu despre potentialul oraselor europene mici, care concureaza cu Londra in ceea ce priveste crearea asa-numitilor unicorni, despre inovatie si provocarile pe care trebuie sa le infrunte marile corporatii, dar si despre avantajul pe care il au companiile mari atunci cand colaboreaza cu startup-uri.

Planta aceasta este mai puternica decat Viagra. Medicii sunt uimiti de efectele ei

Planta iarba tapului, cunoscuta de catre specialisti sub denumirea de epimedium, nu are doar proprietati afrodisiace, ci poate fi utilizata in mai multe scopuri destinate sanatatii organismului. Cazuri in care p.

Curs valutar BNR astazi, 29 martie: leul se depreciaza in fata euro si mai mult in raport cu dolarul

Leul s-a depreciat in ultima sedinta a saptamanii atat in fata euro cat mai ales in raport cu dolarul american. Astfel, cursul euro/leu, se apropie din nou de maximul istoric atins in ianuarie 2019, iar cotatia dolar/leu creste spre 4,25 lei/dolar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )