Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presupusul asasin al jurnalistei Viktoria Marinova a fugit in Germania prin Romania. Victima a fost tarata in tufisuri, unde a fost agresata

Adevărul Adevărul,
Presupusul asasin al jurnalistei Viktoria Marinova a fugit in Germania prin Romania. Victima a fost tarata in tufisuri, unde a fost agresata

Severin Krasimirov, suspectul in varsta de 21 de ani acuzat de asasinarea jurnalistei Viktoria Marinova, a fugit duminica din Bulgaria traversand Romania si reusind sa ajunga in Germania, a declarat procurorul bulgar Sotir Tatarov, citat de agentia de presa DPA. Suspectul a fost retinut in Germania, la cererea autoritatilor bulgare. continuă pe Adevărul

Procurorul general al Bulgariei: Presupusul asasin al jurnalistei Viktoria Marinova a fugit in Germania prin Romania

Severin Krasimirov, suspectul in varsta de 21 de ani acuzat de asasinarea jurnalistei Viktoria Marinova, a fugit duminica din Bulgaria traversand Romania si reusind sa ajunga in Germania, a declarat procurorul bulgar Sotir Tatarov, citat de agentia de presa DPA. Suspectul a fost retinut in Germania, la cererea autoritatilor bulgare.

Presupusul criminal al jurnalistei Viktoria Marinova a fost retinut - presa

Presupusul criminal al jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost retinut, scrie site-ul nova. bg, care noteaza ca autoritatile nu au confirmat informatia.

Suspectul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova, retinut in Germania

Principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova a fost retinut, scrie site-ul nova. bg, care noteaza ca autoritatile nu au confirmat informatia.

Bulgaria a emis mandat european de arestare pentru Severin Krasimirov, acuzat de uciderea jurnalistei Viktoria Marinova / Suspectul a fost retinut n Germania

Procurorul sef din Bulgaria a anuntat, miercuri dimineata, ca Sofia a emis un mandat european de arestare pentru Severin Krasimirov, in cazul uciderii jurnalistei jurnalistei Viktoria Marinova transmite Reuters.

Bulgaria a emis mandat european de arestare pentru Severin Krasimirov, acuzat de uciderea jurnalistei Viktoria Marinova

Procurorul sef din Bulgaria a anuntat, miercuri dimineata, ca Sofia a emis un mandat european de arestare pentru Severin Krasimirov, in cazul uciderii jurnalistei jurnalistei Viktoria Marinova transmite Reuters.

Bulgaria, inca in doliu dupa uciderea jurnalistei Viktoria Marinova si sub presiunea UE

Bulgaria este inca in doliu dupa uciderea brutala a jurnalistei Viktoria Marinova, in timp ce autoritatile, confruntate cu acuzatii de coruptie, sunt sub presiune pentru elucidarea acestei crime care a provocat reactii de indignare in Europa, relateaza AFP.

Politia bulgara l-a eliberat pe cetateanul roman retinut in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova. Autoritatile au un alt suspect

Cetateanul cu pasaport romanesc retinut in cazul asasinarii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost eliberat marti seara. in schimb, autoritatile bulgare au anuntat ca au retinut o alta persoana, un.

Cazul jurnalistei bulgare ucise. Procuror: Presupusul asasin a fugit n Germania prin Romnia

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit in Germania prin Romania, imediat dupa comiterea crimei, anunta Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov,un tanar dintr-un cartier de romi orasul Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat.

Cine este ucigasul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova. Loviturile indica devieri comportamentale grave

Suspectul principal in cazul uciderii jurnalistei Viktoria Marinova este Severin Krasimirov, un tanar dintr-un cartier de romi al orasului Ruse. Dupa asasinat a fugit in Germania, unde a fost si arestat si urmeaza sa fie extradat in Bulgaria pentru a fi anchetat si judecat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )