Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului Brent a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului, transmite Reuters, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

IN ULTIMELE PATRU LUNI: Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel

Pretul petrolului Brent a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce, miercuri, Parlamentul britanic a votat pentru respingerea unui Brexit dezordonat.

NATO: Cheltuielile de aparare ale aliatilor, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Mai multe state din NATO si-au majorat cheltuielile de aparare in 2018, cresteri accentuate inregistrand tarile baltice, Polonia si Olanda, dar numai sase tari au atins tinta stabilita de Alianta si ceruta insistent de SUA, Germania a stagnat, iar Canada si-a redus bugetul militar, indica raportul anual publicat joi de Alianta, transmite Reuters.

Therme Bucuresti obtine cel mai inalt nivel de certificare LEED pentru o constructie noua

A-Heat Group, actionarul Therme Bucuresti si lider mondial in tehnologie si operator global al celor mai mari centre de wellness, a obtinut certificarea LEED Platinum pentru proiectul sau geotermal de wellness, Therme Bucuresti. Complexul, situat in zona de nord a capitalei, a devenit astfel prima constructie noua din Romania distinsa cu cea mai inalta treapta de certificare acordata unei facilitati sustenabile.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

Raluca Badulescu si-a facut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fara bisturiu

Raluca Badulescu intampina primavara cu un ten proaspat si intinerit. Vedeta de televiziune se poate lauda acum cu un ten luminos si fara riduri, gratie unui tratament inovator, ce nu presupune operatie, realizat de medicul sau estetician, Dr. Iancu Morad.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal (VIDEO)

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

Cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal a fost deschis la Cluj. Ce servicii ofera unitatea medicala moderna

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam au deschis la Cjuj Napoca, in parteneriat, cel mai mare spital privat de cardiologie din nord-vestul Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )