Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prezenta lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump, anchetata de procurorii americani: Investigatie privind cheltuielile de la ceremonie

B1 B1,
Prezenta lui Liviu Dragnea in SUA la inaugurarea lui Trump, anchetata de procurorii americani: Investigatie privind cheltuielile de la ceremonie

Procurorii federali din Manhattan au pornit o ancheta privind modul in care a fost cheltuita suma record de bani stransa prin donatii de catre comitetul de inaugurare a presedintiei lui Donald Trump, au. continuă pe B1

Ce va discuta PSD in Consiliul National al partidului? Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe ecouri

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, sustine ca, duminica, la Consiliul National al partidului, presedintele Liviu Dragnea va transmite un mesaj extrem de important, care va crea foarte multe.

Codrin Stefanescu, anunt important despreConsiliul National al PSD: Liviu Dragnea va transmite un mesaj care va crea multe ecouri

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea fo.

Avocatul Lucian Bolcas, despre judecatorii din dosarul lui Liviu Dragnea: S-au comportat ca adevarati profesionisti

Avocatul Lucian Bolcas a declarat, pentru DC News, ca ii cunoaste profesional pe trei dintre judecatorii care il vor judeca pe Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC. in mod normal,.

PSD, strategie pentru motiunea de cenzura. Planul lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a convocat o serie de sedinte importante, Comitetul Executiv si Consiliul National al PSD, iar joi seara are loco intalnire informala, in care Viorica Dancila va fi.

BARNA (USR): Liviu Dragnea incearca sa blocheze initiativa Fara penali

Liviu Dragnea incearca sa blocheze initiativa Fara penali in functii publice la nivelul secretariatului Parlamentului, a declarat astazi presedintele USR, Dan Barna.

Ce complet va judeca apelul in dosarul in care Liviu Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu

Apelul liderul PSD Liviu Dragnea in dosarul in care, in luna iunie, a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu fiind condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare va fi judecat de completul 2 penal format din cinci doamne judecator.

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema are loc astazi / Acum sunt blocate toate procesele, inclusiv al lui Liviu Dragnea

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie are loc joi, in urma deciziei CSM, care a cerut refacerea acestora si a stabilit si infiintarea unora noi. La unul din completurile de 5 se afla si procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, proces amanat din cauza deciziilor privind refacerea completurilor.

Digi24 VIDEO Ce spun imaginile cu Liviu Dragnea, pus cu spatele la perete si nconjurat de UDMR-isti

Imagini cum n-ati mai vazut. Liviu Dragnea pus cu spatele la perete, la propriu. in jurul lui, UDMR-isti. Doi dintre ei chiar pun mana pe perete, asa cum fac baietii de cartier, pentru ca victima sa nu care cumva sa scape. Un gest de forta evident. Liderul PSD este in pozitie de inferioritate. Pare o reglare de conturi.

intalnire intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutii tensionate in Coalitie pe tema bugetului

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se afla, marti, intr-o sedinta in care se vorbeste desprebugetul Romaniei pentru anul 2019. intre cei doi au loc discutii pentru a da o forma finala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )