Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prezenta la vot si rezultatele preliminare pentru alegerile din 24 februarie vor putea fi vizualizate pe pagina CEC

Adevărul Adevărul,
Prezenta la vot si rezultatele preliminare pentru alegerile din 24 februarie vor putea fi vizualizate pe pagina CEC

Prezenta la vot, dar si rezultatele preliminare ale alegrilor parlamentare vot putea fi vizualitate duminica, 24 februarie, pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale, cu ajutorul unei aplicatii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ambasada SUA in Moldova atentioneaza cetatenii americani ca exista riscul ca la Chisinau sa aiba loc proteste, dupa alegerile din 24 februarie

Ambasada SUA in Republica Moldova a emis un comunicat de presa miercuri, 20 februarie, in care atentioneaza cetatenii americani care se afla la Chisinau despre riscul desfasurarii unor proteste in Capitala, dupa alegerile din 24 februarie.

Ce se va intampla cu R.Moldova dupa alegerile din 24 februarie. Dictatura a la Maduro sau Lukasenko?

Alegerile parlamentare de la 24 februarie ar putea reprezenta un moment de cotitura geopolitica pentru destinul R. Moldova daca cetatenii statului frate dintre Prut si Nistru nu vor iesi masiv la vot ca sa strice calculele binomului PDM-PSRM in contextul in care exista premise reale de reinstaurare a unei noi Cortine de fier pe Prut.

Anul scolar 2019-2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala

Anul scolar 2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala. Masura va fi luata pentru fluidiziarea traficului pe durata meciurilor EURO 2020. Este declaratia lui Gica.

Alegerile din Israel: Cei mai puternici contestatari ai lui Netanyahu au format o alianta politica

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu se va confrunta cu o puternica alianta formata pentru a contrabalansa distributia de putere in alegerile generale planificate pentru luna aprilie. Reuters informeaza ca aceasta alianta ar putea schimba ecuatia intr-o cursa electorala care parea ca va fi usor castigata de partidul Likud.

Ludovic Orban: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat. Suntem in analiza si vom identifica obiective electorale la.

Patinaj artistic: Carolina Kostner, forfait pentru Mondialele din Japonia

Sportiva italiana Carolina Kostner, campioana mondiala din 2012, a anuntat ca nu va participa la Mondialele de patinaj artistic programate la Saitama 18-24 martie), in Japonia, din cauza unor unei probleme la sold si a unei fracturi la picior, relateaza AFP.

Be Eu: Schimbari importante pentru soferii din Uniunea Europeana

Europarlamentarii din comisia pentru protectia consumatorilor voteaza azi asupra elementelor de siguranta a vehiculelor care se vor aplica la nivelul UE. Sistemul de asistenta inteligenta pentru viteza ?.

Ce se schimba pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Oficialitati britanice au oferit o serie de lamuriri romanilor din Marea Britanie, in cadrul a doua sesiuni de informare si discutii organizate la Manchester si Londra de ambasada britanica la Bucuresti cu.

Un spital din Gorj este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. Din conturi au fost retrasi 420.000 de euro, iar banii au ajuns la familia unei paciente care a murit

Un spital intreg este executat dupa o condamnare pentru malpraxis. S-a intamplat in Gorj, unde cea mai mare unitate spitaliceasca din judet plateste scump pentru greseala unor cadre medicale. Din conturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )