Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Playtech Playtech,
Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se . continuă pe Playtech

AUDIO Prietena Cristinei Topescu, dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei: Intrase intr-o depresie. Multi i-au intors spatele

Prietena apropiata a Cristinei Topescu a facut o serie de dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei, precizand ca, intr-adevar, aceasta suferea de depresie, insa in niciun caz nu poate fi vorba de o sinucidere. Femeie mai spune ca jurnalista a avut o perioada dificila din punct de vedere finanaciar si era mahnita ca televiziunile i-au intors spatele.

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita. Jurnalista ar fi decedat de Anul Nou

Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Reactia vecinei care a semnalat disparitia Cristinei Topescu: Nu fiti hiene!

Prietena Cristinei Topescu care a sunat la 112 a anuntat pe contul acesteia de Facebook faptul ca va povesti detaliile ultimilor 4 ani din viata vedetei TV, dar fara amanunte picante.

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Dezvaluiri cutremuratoare facute de o prietena a Cristinei Topescu: Nu a fost o sinucigasa. Da, ii era greu! - VIDEO

Dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu, facute de catre cea care ii administra pagina de Facebook. Problemele cu banii au aruncat-o intr-o depresie, povesteste prietena ei. Starea Cristinei s-a acutizat, dupa moartea tatalui ei. in ultima vreme, isi dedica timpul cateilor pe care ii avea in grija. Totodata, prietena jurnalistei povesteste si drama prin care a trecut cand a gasit-o fara suflare.

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )