Libnet.ro
UNICEF

21:00

O prietena a ducesei Meghan dezvaluie principalul motiv pentru care si-a dorit sa scape din familia regala britanica

Adevărul Adevărul,
O prietena a ducesei Meghan dezvaluie principalul motiv pentru care si-a dorit sa scape din familia regala britanica

O prietena apropiata a ducesei Meghan Markle a dezvaluit ca principalul motiv pentru care cuplul princiar a decis sa se rupa de familia regala britanica este ca fosta actrita a fost puternic afectata de presiunea noului rol si a vrut sa-si protejeze fiul, nedorin sa-l creasca intr-un mediu toxic. continuă pe Adevărul

Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara. Adevaratul motiv pentru care participa la Survivor Romania

Cristina Siscanu face parte din proiectul Survivor Romania ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este in lacrimi inainte sa plece din tara spre Republica Dominicana. Adevaratul motiv pentru care participa la emisiunea concurs. Cristina Siscanu, in lacrimi de durere inainte sa plece din tara Vedetele si oamenii obisnuiti incep supravietuirea .

DUMITRU BUZATU (PSD): Singurul motiv pentru care ar trebui facute anticipate ar fi ca exista un program de guvernare ascuns

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marti ca singurul motiv pentru care alegerile anticipate ar trebui facute este acela ca ar exista un program de guvernare ascuns , pe care liberalii nu vor sa-l devoaleze acum si vor sa-si scurteze cat mai mult posibil sederea la guvernare pentru a-l pune in aplicare dupa ce vor obtine o majoritate parlamentara, potrivit Agerpres.

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru .

Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc. Reactia lui Vladimir Putin

Televiziunea de stat de la Moscova a anuntat ca guvernul de la Kremlin si-a dat demisia in bloc. Motivele care au dus la aceasta decizie. Reactia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Discurs in fata natiunii. Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc Premierul Dmitri Medvedev a facut acest anunt la scurt timp .

Simona Halep si motivul pentru care crede ca 2020 va fi un sezon cu noi performante

A debutat in noul sezon cu o victorie 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) si spera sa mearga cat mai departe in turneul de la Adelaide. Simona Halep a vorbit cu presa despre anul 2020 si a spus care este motivul pentru care are toate motivele sa spere ca va obtine noi performante in circuitul WTA.

Din culisele summitului Megxit: de ce nu i s-a permis ducesei Meghan sa participe la discutii

Printul Harry a avut o intalnire intre patru ochi cu regina Elisabeta inainte de summitul convocat de suverana Marii Britanii, iar ducesa Meghan nu a participat la discutii din motive de securitate, scrie presa britanica.

Motivul scandalos pentru care o tanara de 25 de ani a fost obligata sa faca un test de sarcina inainte de a se urca in avion. A fost umilitor!

Situatie scandaloasa la o companie aeriana din Hong Kong, care i-a cerut unei tinere sa faca un test de sarcina inainte de a se imbarca la bordul unei aeronave cu destinatia Insula Saipan.

Motivul bizar pentru care un barbat si-a inscenat rapirea. Toata lumea rade de el

Un barbat din Columbia si-a inscenat rapirea pentru a scapa de casatorie, a relatat joi presa locala, potrivit DPA.

Motivul pentru care Roger Federer si Rafael Nadal au fost facuti egoisti

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a facut egoisti pe marii tenismeni Roger Federer si Rafael Nadal, pentru ca nu iau atitudine in fata organizatorilor Australian Open, care ii obliga pe jucatori sa evolueze in calificari, desi aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetatie, informeaza lesoir. be.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )