Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prietenii celor cinci tineri care si-au pierdut viata in Vadu Moldovei, in stare de soc. Mesaje emotionante pe Facebook

Antena3 Antena3,
Prietenii celor cinci tineri care si-au pierdut viata in Vadu Moldovei, in stare de soc. Mesaje emotionante pe Facebook

Cinci persoane care se aflau la bordul unui autovehicul marca Ford si-au pierdut viata dupa ce masina s-a facut praf sub un TIR inmatriculat in Turcia. Cititi si A vrut sa iasa cu baietii la un suc, dar. continuă pe Antena3

Accident cumplit in Suceava. Cinci tineri au murit pe loc, dupa ce masina lor a intrat sub un TIR

Cinci tineri si-au pierdut viata duminica dimineata dupa ce masina in care se aflau s-a facut praf sub un tir inmatriculat in Turcia. Nenorocirea s-a inregistrat in jurul orei 2. 00, pe raza localitatii.

Accident TERIBIL in Suceava: Cinci tineri au murit pe loc(VIDEO)

Este ancheta in Suceava unde, in noaptea de sambata spre duminica, cinci tineri au murit pe loc dupa ce masina in care se aflau a intrat sub rotile unui TIR, informeaza B1 TV. Deocamdata nu s-a stabilit.

O tanara si-a pierdut viata chiar de ziua ei in timp ce sotul ii facea o poza

Jolandi le Roux si-a pierdut viata chiar de ziua ei de nastere, cand implinea 31 de ani, sub ochii sotului ei, Andrew 33 de ani), care o fotografia pentru a pastra in amintire momentul.

Cazul rar al celor cinci absolventi de Teologie care au dat nas in nas la scoala de politie. Ce i-a determinat pe tineri sa lase sutanele ca sa apuce bastoanele

Cinci absolventi ai facultatii de teologie au decis sa renunte la viitorul preotesc si sa imbrace uniforma Politei Romane. Desi pare o schimbare radicala, toti sustin ca intre politia si preotie exista multe lucruri in comun.

Accident mortal in Dolj. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce o autoutilitara l-a lovit pe trecerea de pietoni

Un barbat de aproximativ 60 de ani care traversa strada pe trecerea de pieton a fost lovit mortal de o autoutilitara, vineri seara pe DN 6, in zona localitatii Isalnita. Potrivit IPJ Dolj, autovehicul era.

Voi cu Voicu. Sapte elemente care ne scurteaza viata. Dr. Bojor: Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul

Dr. Ovidiu Bojor a prezentat in emisiunea Voi cu Voicu sapte elemente care ne scurteaza viata. in primul rand, invidia. E una dintre cele mai negative. in loc sa ne bucuram de succesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )