Libnet.ro
UNICEF

18:30

PRIMA CASA 2019. Ministerul a facut anuntul mult-asteptat de romanii care vor casa! Bancile participante la program

Antena3 Antena3,
PRIMA CASA 2019. Ministerul a facut anuntul mult-asteptat de romanii care vor casa! Bancile participante la program

Plafonul total de garantare pentru anul 2019 aferent programului Prima casa a fost aprobat marti de Executiv, suma alocata de Ministerul Finantelor Publice MFP) pentru romanii care doresc sa isi. continuă pe Antena3

Cand incepe Programul Prima Casa 2019. Se pregatesc schimbari importante!

Prima Casa 2019. Romanii care vor sa isi cumpere Prima Casaprin programul finantat de stat trebuie sa se pregateasca de schimbari importante. Prima Casa 2019. Ministrul Finantelor,.

Prima Casa 2019: Cati bani da Guvernul pentru garantii si ce conditii pune

Prima Casa 2019 va avea un plafon de garantare de 2 miliarde de lei. Este limita stabilita de Guvern in sedinta de marti, 19 februarie 2019 pana la care statul va acorda garantii celor care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul guvernamental. Bancile inscrise in program anul acesta suntBRD, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, [] .

Prima Casa 2019, modificari importante. Ce a pregatit Ministerul Finantelor

Programul Prima Casa are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat mi.

Programul Prima Casa se schimba! Anunt de interes pentru toti romanii facut de ministrul Finantelor

Programul Prima Casa continua. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a adaugat ca acesta va fi modificat, in sensul ca va fi indreptat catre persoanele cu venituri mici,.

Schimbari pentru programul Prima Casa. Anuntul facut de ministrul Finantelor

Ministrul de Finante a declarat ca programul Prima Casa va fi modificat pana la finalul lunii februarie. El nu va mai putea fi accesat de toti tinerii, ci doar de cei care se vor incadra intr-un anumit.

Cum ar vrea PSD sa schimbe programul Prima Casa

Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor a anuntat ca programul Prima Casa va fi modificat astfel incat sa aiba o tenta mai sociala. Modificarile vor fi facute pana la sfarsitul lunii februarie, print-o hotarare de Guvern. Despre ce este vorba. Am prins ca plafon cam doua miliarde de lei in acest an pentru programul Prima Casa, deci [] .

SONDAJ Ce ar trebui sa se ntmple cu programul Prima Casa?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca pana la sfarsitul lunii va aparea o forma modificata a programului Prima Casa, cara sa aiba prevazut un plafon de 2 miliarde de lei, dar care sa fie mai social. Sondaj HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample cu programul Prima Casa?.

Ministrul Finantelor: Pana la final de februarie vom avea o forma modificata a programului Prima Casa

Programul 039;Prima Casa039; are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici anunta modificarea programului Prima Casa

Programul Prima Casa are prevazut un plafon de doua miliarde de lei pentru acest an si el va continua, insa pana la finele lunii februarie vom avea o forma modificata pentru a-l face mai social, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

Modificari la programul Prima Casa. Cati bani sunt disponibili in acest an

Ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici a anuntat ca programul Prima Casa va continua in acest an, cu un plafon de 2 miliarde lei, dar el urmeaza sa fie facut modificat, dandu-i-se o tenta mai sociala.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )