Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima fotografie cu Oana Roman si Isabela, dupa despartirea de Marius Elisei. Ce au observat imediat fanii

Playtech Playtech,
Prima fotografie cu Oana Roman si Isabela, dupa despartirea de Marius Elisei. Ce au observat imediat fanii

Oana Roman a decis sa dea vestea despartirii de sotul ei, Marius Elisei, printr-o postare pe Facebook. Dupa 7 ani de momente bune si grele, cele din urma au pus amprenta pe relatia lor. Prima fotografie cu fiica lui Petre Roman si Isabela, dupa despartirea de partener. Ce au observat fanii? Prima fotografie cu Oana . continuă pe Playtech

Ce a postat Silvia Chifiriuc, la scurt timp dupa ce Oana Roman a anuntat ca se desparte de sot. O zi buna

Silvia Chifiriuc a postat un mesaj interesant pe o retea de socializare, la doar cateva ore de anuntul Oanei Roman care a socat pe multa lume. Ce a scris sotia lui Petre Roman in mediul online? Silvia Chifiriuc, mesaj dupa ce Oana Roman a anuntat despartirea de sot Ieri, presa mondena era cutremurata de anuntul .

Oana Roman face noi dezvaluiri despre despartirea de Marius Elisei. Cine a luat decizia si ce se intampla cu fiica lor

Ieri, 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Ce dezvaluri a facut despre despartirea de Marius Elisei? Oana .

Mioara Roman, DEZVALUIRI SOC, dupa DESPARTIREA Oanei de sotul ei, Marius

Oana Roman a facut anuntul soc despre despartirea de sotul ei, Marius Elisei. Cei doi au fost impreuna timp de sapte ani.

DOAMNE, CE URAT S-A LASAT! Marius Elisei a STERS PE JOS cu Oana Roman dupa ce vedeta i-a dat PAPUCII: Gestul TOTAL de SFIDARE (VIDEO)

Oana Roman a anuntat, miercuri, despartirea de Marius Elisei, sotul sau, dupa o relatie de 7 ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o.

Oana Roman a anuntat ca divorteaza de Marius Elisei. Prima reactie a vedetei

Am ezitat de zeci de ori sa fac aceasta postare. Am scris-o si am sters-o apoi. Din pacate o fac pana la urma, isi incepe Oana Roman anuntul emotionant, de pe Facebook. Vedeta a declarat in aceasta miercuri ca ea si tatal fetitei sale, Marius Elisei, se vor desparti, in mod oficial. Vestea care i-a .

Oana Roman s-a despartit de sot dupa ce s-a mutat in casa noua

Oana Roman s-a mutat de curand in casa noua, insa iata ca nu toate lucrurle functioneaza exact asa cum ar trebui in viata ei. Vedeta a anuntat ieri public faptul ca ea si sotul ei, Marius Elisei, au hotarat sa se desparta.

Oana Roman, anuntul care i-a lasat pe toti masca. Ce se intampla cu Marius Elisei

Oana Roman, de-a lungul timpului, a demonstrat ca poate fi o femeie puternica si, chiar daca a trecut prin greutati, de fiecare dataa iesit la suprafata, ca o invingatoare. Oana Roman, anuntul care i-a lasat pe toti masca Cu 5 ani in urma, presa mondena de la noi anunta casatoria Oanei Roman cu Marius Elisei, .

Oana Roman a anuntat separarea de sotul sau

Oana Roman a anuntat separarea de sotul sau, Marius Elisei. Anuntul a fost facut in urma cu doar cateva minute, dupa ce cu cateva ore inainte, Oana Roman a anuntat ca ea si fiica sa au ramas singure, asumat.

Cum s-a fotografiat Marius Elisei, inainte ca Oana Roman sa anunte divortul. Ce mesaj a transmis

Inainte ca Oana Roman sa anunte ca se va separa de tatal fetitei sale, alaturi de care a avut o casnicie de sapte ani, Marius Elisei s-a fotografiat intr-o ipostaza neasteptata. Imaginea a ajuns sa fie postata pe retelele sociale, iar la scurt timp vedeta le-a transmis fanilor sai mesajul emotionant legat de faptul ca .

Cu cine s-a iubit Oana Roman inainte de Marius Elisei. Avea o pasiune pentru barbatii mai tineri

In 2013, Oana Roman incepea sa se afiseze cu Marius Elisei, cel care urma sa ii devina sot un an mai tarziu. Desi gurile rele sustineau ca relatia este una bazata pe interes, din partea lui, cei doi au ramas impreuna si astazi si construiesc un viitor pentru rodul iubirii lor. insa, inainte de el, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )