Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima imagine cu Florin Busuioc dupa infarct! A revenit la locul de munca

Antena3 Antena3,
Prima imagine cu Florin Busuioc dupa infarct! A revenit la locul de munca

Florin Busuioc se simte bine si se pregateste sa revina pe TV. Busu s-a pozat cu colegul sau Ovidiu Oanta - care l-a numit Iron Man. De asemenea, Busu le transmite tuturor ca se simte foarte bine prin. continuă pe Antena3

CUTREMURATOR! Prima imagine cu BUSU dupa INFARCT: Incredibil cum arata prezentatorul Pro Tv (FOTO)

O tara intreaga s-a rugat pentru el si la o luna de la infarctul suferit pe scena la Craiova, Florin Busuioc si-a revenit miraculos! Omul de televiziune s-a deplasat chiar in redactia Pro Tv pentru a-si.

Iron Man! Prima imagine cu Busu dupa infarct si mesajul transmis publicului

Actorul si prezentatorul TV Florin Busuioc 56 de ani), care a suferit in urma cu o luna un infarct, le-a transmis telespectatorilor ca se simte foarte bine si se pregateste sa revina pe post. De asemenea, el le-a facut o vizita colegilor in redactie, iar jurnalistul Ovidiu Oanta a facut publica o fotografie, alaturi de mesajul Iron Man.

Bomba! Florin Busuioc A RAMAS PE DRUMURI? CINE i-a luat locul la PRO TV? (GALERIE FOTO)

In urma incidentului nefericit, in care Florin Busuioc a suferit un infract si a fost nevoit sa iasa din grila de la meteo, Pro Tv-ul a fost nevoie sa se reorienteze. Solutia a fost Ramona Pauleanu, care.

Bomba in TELEVIZIUNE! De ce NU MAI PREZINTA Florin Busuioc METEO la PRO TV! E OFICIAL! Informatia tocmai a fost CONFIRMATA

Mai multe zvonuri conform carora Florin Busuioc ar fi fost concediat de la PRO TV au inceput sa circule pe internet. Asta s-a intamplat dupa ce stirile meteo au inceput sa fie prezentate de alti colegi de-ai lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )