Libnet.ro
UNICEF

16:01

Prima imagine de la rugaciunea pentru Regele Mihai. Familia Regala a publicat fotografia

Antena3 Antena3,
Prima imagine de la rugaciunea pentru Regele Mihai. Familia Regala a publicat fotografia

Familia Regala a publicat o imagine de la prima rugaciune rostita pentru Regele Mihai, dupa decesul acestuia, unde IPS Mitropolitul Iosif este asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale si de. continuă pe Antena3

Prima fotografie de la rugaciunea pentru Regele Mihai

Familia Regala a facut publica prima fotografie de la rugaciunea rostita de IPS Mitropolitul Iosif la capataiul Regelui Mihai.

UPDATE Plenul Camerei Deputatilor: Minut de reculegere pentru Regele Mihai/ PNL si USR au propus sistarea lucrarilor Camerei Deputatilor si sa fie scoase de la dezbatere Statutul magistratilor si modificarea lui Iordache la Legea ANI

Plenul Camerei Deputatilor a tinut, in deschiderea sedintei de miercuri dimineata, un minut de reculegere pentru Regele Mihai I, care a murit marti, fiind apoi proiectate imagini din timpul discursului sustinut de Majestatea Sa in 2011 in Parlament. Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan a propus sistarea lucrarilor plenului, propunere care a fost respinsa insa de majoritatea parlamentara. Si liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, a propus ulterior sa nu se mai dezbata cele doua proiecte care creeaza tensiuni de pe ordinea de zi - modificarile la Legea ANI si modificarile la Legea 303/2004 privind Statutul magistratilor. Si aceasta propunere a fost respinsa.

FOTOGALERIE Ipostaze inedite cu Regele Mihai si familia sa: fotografii de arhiva

Regele Mihai si Regina Ana au trait o exceptionala poveste de dragoste. Regina Ana i-a fost alaturi si in exilul dureros, iar imagini din arhiva Casei Regala arata afectiunea evidenta dintre cei doi fie ca se aflau in Elvetia, in Marea Britanie sau reveniti acasa, in Romania, dupa caderea comunismului.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

FOTO Castelul Peles a deschis cartea de condoleante pentru Regele Mihai. Prima semnatura apartine unei familii din America

Cartea de condoleante pentru Regele Mihai a fost deschisa la Castelul Peles de miercuri, 6 decembrie. Primul mesaj apartine unei familii din America.

FOTO Castelul Peles a deschis cartea de condoleante pentru Regele Mihai. Romani de pretutindeni tin sa aduca un ultim omagiu suveranului

Cartea de condoleante pentru Regele Mihai a fost deschisa la Castelul Peles de miercuri, 6 decembrie. Primul mesaj apartine unei familii din America.

Moment de reculegere in Parlamentul Romaniei pentru Regele Mihai

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a inceput miercuri cu un moment de reculege in memoria Regelui Mihai. Propunerea a venit din partea presedintelui Camerei, Liviu Dragnea. in timpul momentulu.

Scrisoarea emotionanta a Principesei Margareta pentru Regele Mihai: A avut tot soiul de profesii pentru a-si intretine familia: a crescut gaini, a facut tamplarie

Regele Mihai a murit. Principesa Mostenitoare Margareta i-a scris Regelui o scrisoare emotionanta in urma cu 16 ani, atunci cand Majestatea sa a implinit 80 de ani, pe care a impartasit-o si publicului, pe Romaniaregala. ro, intitulata: Si omul acesta este tatal meu.

Prima imagine cu Familia Regala dupa decesul Regelui Mihai: Rugaciune in memoria fostului suveran (FOTO)

Familia Regala a Romaniei a publicat pe pagina de Instagram o fotografie de la prima rugaciune rostita in memoria Regelui Mihai. in imagine apar Margareta Custodele Coroanei, Principele.

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala

REGELE MIHAI A MURIT! Interviul-film Nimic fara Dumnezeu, realizat cu familia regala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )