Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prima reactie din PSD, la decizia USR PLUS pentru prezidentiale: Sistemul si-a anuntat decizia.Totul decurge conform planului trasat

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD, la decizia USR PLUS pentru prezidentiale: Sistemul si-a anuntat decizia.Totul decurge conform planului trasat

Liderii Aliantei 2020 USR-PLUS au anuntat, duminica, oficial, candidatura luiDan Barnala alegerile prezidentiale din acest an. De altfel, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a precizat ca Alianta a decis. continuă pe Antena3

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie.

OFICIAL. Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale. Ciolos: PSD nu poate fi considerat o forta democratica, e o structura de clan care tine zone intregi in saracie

Este oficial. Candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale este Dan Barna, liderul Uniunii. La randul sau, Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a fost validat in cadrul negocierilor pentru functia de.

Orban: USR-PLUS faramiteaza electoratul anti-PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat marti ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR-PLUS nu s.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna va candida la prezidentiale

UPDATE Alianta USR-PlUS adecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. -------- Alianta 2020 isi anunta pe cale oficiala, duminica, candidatul la.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidentiale!

UPDATE Alianta USR-PLUSadecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. Am facut aceasta alianta ca un pariu cu Romania. Alianta USR-PLUS este optiunea de credibilitatea.

Rares Bogdan: Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti. Alegem cine e cel mai bine plasat pentru Primaria Generala. Obligatoriu trei sondaje de la institutii independente (VIDEO)

Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul liberal a insistat ca Romania are nevoie de o administratie locala sanatoasa, iar l.

Scandal dupa desemnarea prezidentiabilului USR-PLUS. Ciolos ar fi negociat singur cu Barna, sfidand o decizie luata in Consiliul National al partidului

Discutii aprinse in partidul lui Dacian Ciolos, dupa desemnarea lui Dan Barna drept prezidentiabilul aliantei USR-PLUS. Unii membri ai PLUS il acuza pe Ciolos ca nu a respectat o decizie luata in Consiliul.

Alianta USR-Plus l-a ales pe Dan Barna candidat la Presedintie. Ciolos ar deveni premier

Alianta USR-PLUS a decis, duminica, numele candidatului ei la Presedintia Romaniei si numele celui c.

VIDEO Alianta USR-PLUS intra in campanie cu tandemul Barna, presedinte - Ciolos, premier: Romanii asteapta ca lucrurile sa se schimbe in mod fundamental, nu doar peticeli pe ici pe colo

Dan Barna si Dacian Ciolos pornesc in campanie in tandem presedinte-premier. Alianta USR-PLUS a stabilit, in urma negocierilor interne, ca Barna sa fie candidatul la prezidentiale, iar pentru functia de premier a fost validat pe Ciolos.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )