Libnet.ro
UNICEF

11:31

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu. continuă pe Hotnews

Deputat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura: M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru partid si tara. PSD se indreapta spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat tradator si exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, sustine ca, la cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent.

Deputatul Sorin Bota, exclus din PSD dupa motiunea de cenzura: Nu sunt tradator. Altii au tradat programul de guvernare. Deocamdata sunt neafiliat (VIDEO)

Deputatul Sorin Bota, proaspat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura a opozitiei, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania, cu Radu Buzaianu si.

Lider PSD, mesaj ironic dupa desemnarea lui Ludovic Orban: Sa inceap257; maneaua!

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL, Ludovic Orban. Reactiile din PSD nu au intarziat sa apara. Hai, c257; l-a numit! S257; cante l257;utarii! S257; inceap257; maneaua! S257; curg257; sampania!.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Primul mesaj primit de Orban dupa desemnarea ca premier. Andrei Nastase: Sa nu uitati de prietenii pe care-i aveti in stanga Prutului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier, de la Chisinau, vicepremierul Andrei Nastase i-a cerut sa nu-i uite pe romanii de peste Prut.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Sorina Pintea, prima reactie dupa plangerea penala depusa la DNA de deputatul USR: Nu ma tem. S-a procedat oarecum corect. S-a facut o economie de 22 milioane de lei

Ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanua precizatca Ministerul Sanatatii a achizitionat un vaccin antigripal care nu.

Ponta mai racoleaza un parlamentar: Fostul lider al tinerilor din PSD, Gabriel Petrea, exclus din partid dupa ce a votat motiunea

Fostul deputat PSD Gabriel Petrea s-a inscris luni in Pro Romania, a anuntat Victor Ponta, care vrea sa inaspreasca conditiile de primire in partid. Petrea, fost lider al organizatiei de tineret a PSD, a fost exclus vineri din partid dupa ce a votat motiunea de cenzura, argumentand ca resursele guvernarii si ale acestui tip de management politic s-au epuizat.

Cupa EHF (f): Corona Brasov si Magura Cisnadie, victorii in prima mansa din turul 2

Echipele de handbal feminin Corona Brasov si Magura Cisnadie au obtinut victorii sambata, pe teren propriu, in fata formatiilor Bera Bera, respectiv HC Lviv, in prima mansa din turul secund al Cupei EHF.

Dat afara de la o formatie de liga a doua din Germania, dupa ce a sustinut ofensiva armatei turce din Siria

Jucatorul turc Cenk Sahin va fi transferat de la Sankt Pauli in perioada de mercato din iarna, dupa ce si-a manifestat sustinerea fata de ofensiva armatei turce din Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )